sas Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Czy próbował ktoś nosi okularki Uvex x one nałożone na zwykłe "korektory"?? Czy nie uwierają?? Quote
Karczycho Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 ja mam UVEX skyper i bardzo sobie cenie te okulary , nie raz uratowały mi wzrok... Quote
Jarcher Posted May 31, 2005 Report Posted May 31, 2005 Pod X-One'y nie wsadzisz zwykłych okularów. Chyba pod Astrospeci da się założyć okulary ale nie pamiętam. No i oczywiście pod gogle. Quote
Lizard Posted June 1, 2005 Report Posted June 1, 2005 Sas i inni zainteresowani - a ja jesze powiem, ze zanim kupicie jakiekolwiek okulary, niezaleznie czy nosicie korekcyjne czy nie, sprawdzcie najpierw w jakims sklepie uvexa czy u kumpla czy beda wam pasowac na twarz. U nas wiele osob nosi i-vo i sobie je ceni, ale np moj ryj i kumpla ktory tez je chcial sie kompletnie do nich nie nadaje - miedzy koscia policzkowa a okularami jest szczelina na palec lub dwa bieganie z czyms takim moze dla niektorych byc niemilym doswiadczeniem. NIe radze kupowac on-line. Quote
Recommended Posts