mikoloslaw3 Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 Czy ktos nie wie gdzie kupic w łodzi gearbox v.6 kompletny . Szukałem w zakładce komis i nie znalazłem.
Gogin Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 (edited) 5 sekund w Gyglu: masz i zaniknij w niebycie... W Łodzi będzie ciężko zaiste, widocznie będziesz musiał dopłacić do przesyłki, tyle... Edited February 4, 2010 by Gogin
mikoloslaw3 Posted February 4, 2010 Author Report Posted February 4, 2010 Szukałem i nie znalazłem kompletnego nawet wysyłkowo.
Gogin Posted February 4, 2010 Report Posted February 4, 2010 A nad tym myślałeś? Co prawda dochodzą niemałe koszta sprowadzania zzagranicy, ale łożyska masz standardowe, a nie niestandardowe jak w marujcu. Co prawda silnik kiepski w tym jest i parę innych rzeczy, ale GB pełny, czyż nie? Po resztę odsyłam do tematu o P90 chińskiej produkcji, chyba, że zależy Ci na GB TM'a V6.
mikoloslaw3 Posted February 5, 2010 Author Report Posted February 5, 2010 Może byc hinszczyzna ale gdzie taka dostac w Polsce i czy bendzie kompatybilna z tymi lepszymi firmami czy nie. Te braki w ortografii wypalają oczy. Proszę pisać poprawnie/Antol
Recommended Posts