Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Black, czarny mundur lub "ciuch"

Recommended Posts

Guest Mati13k
Posted (edited)

Po 1. Tam nie wcielamy się w żadnego nurka ( jest jedna misja ).

Po 2. To nie mundur tylko kombinezon.

Po 3. Jak chcesz wyglądać tak jak TF141 czy panowie z SEAL to graj w totka.

Po 4. Wyłącz komputer.

EDIT: Nawet Ghost strzelił facepalm jak zobaczył ten temat z zzaświatów : http://img294.imageshack.us/img294/8237/dsc00607p.jpg

Edited by Mati13k
Posted (edited)

Epic Fail.

Wiem, że MW2 jest fajne, sam chciałbym sobie peltor Comtac II kupić, maskę z czachą i straszyć ludzi swoim demotywującym wyglądem, ale bez przesady, aby na strzelankach latać w sprzęcie do nurkowania za cenę 5 samochodów wysokiej klasy.

A nie, wybaczcie. Większość tego sprzętu pewnie nawet nie istnieje ;)

Pod skafandrem/pianką wystarczy minuta (no, może dwie) na to, abyś zaczął grzać się jak na pustyni.

Ale cóż, chcesz - kup, pobiegaj w tym i zobaczysz, czy nadaje się to na strzelanki. :)

Edited by MarineSlupsk
Posted

Idź do kąta i się wstydź! ;)

A tak na serio - czy istnieją jakieś "Grupy Rekonstrukcji ... (nazwijmy to) eFPeeSowej" w których w której takie radosne nurki mogą koegzystować i się wspólnie bawić, czy są oni skazani na ogólne niezrozumienie równie zwyczajnych co nietolerancyjnych, maniaków airsoftu?

Wiecie, pytam, bo zawsze chciałem być jak ten komandos z Contry, ale trochę wstydzę się przyjść na strzelankę w takich niebieskich spodniach i z nagim torsem...

• 1 month later...
Posted (edited)

Szczytem pewnie byłoby latanie w przebraniu Predatora, albo Big Daddy po lesie. Ale jakby nie patrzeć, w AS pewna wolność oporządzeniowa istnieje. Tylko niektórzy zbyt ją wykorzystują XD

A tak w ogóle, żeby było w temacie MW 2: http://hangmen13.16ops.com/?p=2658

(Wiem, minął miesiąc:P Dajta mi Miedzianą Szufelkę i będzie git ^_^)

Edited by zombie_snake
Posted (edited)

Jakby nie patrzeć AS to taka aktywniejsza wersja cosplayu :P Jesli chodzi o pierwszego MW to znając życie zaraz pojawiłoby się 50 kapitanów Price'ów z Weesatchami i M4, ale wąsów nikt by nie zapuścił XD (ja próbowałem z mizernym skutkiem :() MW 2? 100 chłopa z irokezami i 200 Ghostów.

Co do MGSa, to akurat nie problem. Na świecie jest gro ludzi latających jako "PMC"z MGS4, albo strojących swoje repliki na M4 od Drebina :D

O Colonial Marines i obcych już kiedyś była mowa na forum :)

Sam zaczynałem zabawę w AS z "wariacją nt" Pliskina z MGS2 :3 (ciągle mam nadzieję na zebranie 95% dokładności sprzętowej :D).

Edited by zombie_snake
Guest Mati13k
Posted

A poza tym na zdjęciu od czimana nie ma ochrony oczu! Zły przykład. ;/

Posted

Nie rozumiem co zabawnego jest w tym, że chłopak chce swój sprzęt wzorować na postaci z gry komputerowej. Zwłaszcza, że postacie w MW2 są fajnie oszpejowane, zgodnie z najnowszymi trendami, itp, itd. na pewno jest to rozsądniejsze niż naszycie sobie na rekaw wielkiej czerwonej jedynki (czy czegokolwiek innego), kilku łuczków i dystynkcji podoficera i pomykanie w takim mundurze na strzelanki.

Guest Mati13k
Posted

Ja myślę, że to, że ktoś lata np. w kominiarce z czaszką nikogo nie śmieszy. Ale jakbyś zobaczył gościa w stroju płetwonurka na ASG to trochę polewka, nie uważasz? ;-)

Posted

Ja myślę, że to, że ktoś lata np. w kominiarce z czaszką nikogo nie śmieszy. Ale jakbyś zobaczył gościa w stroju płetwonurka na ASG to trochę polewka, nie uważasz? ;-)

Proponowałbym zaczać od czarnego kompletu z lycry.

Może to jeszcze nie kombinezon nurka ale już trochę może przypominać :mrgreen: