pajaczeq Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 "Pojechany łikend" - "Program dla mężczyzn spragnionych nowych wrażeń. Prowadzący przemierzy Polskę wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu ciekawych plenerów. Odwiedzi miejsca, w których aktywnie można spędzić wolny czas. Pokaże, gdzie najlepiej uprawiać sporty ekstremalne. Program odkryje nieznane lub zapomniane atrakcje poszczególnych województw i regionów Polski. Udowodni, że nawet w szare i chłodne jesienne i zimowe wieczory można się świetnie bawić." Myślałem, że może was to zainteresować bo sobotni odcinek będzie poświęcony między innymi ASG jako sposobu na ciekawe spędzenie czasu :) Ja na pewno będę oglądał a info daję ponieważ może to kogoś zainteresuję :) Quote
seger Posted January 29, 2010 Report Posted January 29, 2010 jak coś to wrzuć na neta artykuł o asg ;) (nie mam tvn turbo) Quote
pajaczeq Posted January 29, 2010 Author Report Posted January 29, 2010 Ok na pewno napisze :) Bardzo mnie ciekawy w jaki sposób zostanie pokazany AS :) bo raczej niczym czego nie widziałem mnie nie zaskoczą :D Quote
Goral16 Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 (edited) Oglądałem i pewiem że jak dla mnie nic specialnego (ale czego mogłem sie spodziewać) .:> Edited January 30, 2010 by Goral16 Quote
pajaczeq Posted January 30, 2010 Author Report Posted January 30, 2010 A ja nie będę narzekał i powiem, że bardzo mi się podobało i AS został przedstawiony jako dobre hobby, sport na spędzenie wolnego czasu z kumplami i został przedstawiony jako hobby bezpieczne i dające naprawdę dużą satysfakcję :) Jak dla mnie AS może się cieszyć z takiej formy promocji :) Quote
zezol1 Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 ja nagralem jak bede miał kiedyś chwile to wrzuce, nagral ktos może o ASG na programie gadżet ? tez na tvn turbo Quote
Aliant Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 W gadżecie były tylko 2 repliki. I jeszcze w dodatku zostały przedstawione jako bezpieczniejsza alternatywa wiatrówki do strzelania do puszek :wink: A airsofcie nie było nawet słowa. Quote
zezol1 Posted January 30, 2010 Report Posted January 30, 2010 w reklamie widzialem ze koles bawił sie jakimś AEGm i mial na glowie x800 ;/ dziwne ze nic nie powiedzieli, jutro o 16 powtórka to zobacze bo dzis mecz leciał i nie mialem okazji Quote
Recommended Posts