Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Chciałbym polecić sklep do którego niedawno zawitałem.

Moja opinia o sklepie:

Z ciekawości ostatnio zajrzałem do skalnika, ku memu zaskoczeniu w sklepie znalazłem mnóstwo ciekawych rzeczy przydatnych w naszym hobby.

W ofercie znalazłem między innymi czołówki Tactikka XP taktyczna z filtrami firmy Petzl(którą sobie u nich zakupiłem), sprzęt wspinaczkowy, zjazdowy, akcesoria biwakowe, odzież w tym nawet duży wybór produktów firmy Helikon. Warto również wspomnieć o plecakach firmy Wisport oraz odzieży firmy Volven, butach turystycznych które zimą na pewno zdadzą egzamin. Warto wspomnieć o multitoolach gerbera i scyzorykach victorinoxa, na uwagę zasługują również camelach source'a.

Mam dobrą wiadomość dla tych którzy mają nie po drodze do Krzyżanowic po kulki. W skalniku na Bogusławskiego (niedaleko dworca PKP/PKS, okolice Arkad i Powstańców Śląskich) dostępne są kulki Excel, Xtreme, Madbull, Blaster Devil, GFC, różne gramatury. Dodatkowo w ofercie są też Grean-Gaz, naboje CO2, okulary Bolle, Peltor.

Rozwija się też dział poświęcony militariom w którym możemy kupić odzież Helikona (ACWCS, ECWCS, spodnie sf, bluzy, polary itp.) dość duży wybór.

W sklepie możemy dostać też akcesoria ASG.

Co do obsługi to ludzie naprawdę znają góry, trudne warunki i survival. Polecili mi kilka produktów survivalowych które mam zamiar wypróbować na milsimie. Ogólnie miło spędziłem czas i nie żałuje kasy którą wydałem w tym sklepie.

Podsumowując:

Warto zajrzeć... profesjonalna obsługa, markowe sprawdzone produkty.

Adresy sklepów:

http://www.skalnik.pl/

ul.Polaka 20

50-379 Wrocław

tel: 0-71 321 48 84

pon-pt:10:00 - 19:00

sob: 10:00 - 17:00

ul. Bogusławskiego 45

50-023 Wrocław

tel: 0-71 332 72 23

ul. Ładna 1A

50-353 Wrocław

tel: 0-71 322 34 62

ul. Ładna 4/6

50-353 Wrocław

tel: 0-71 321 38 36

Posted

Wiele razy zdarzyło mi się tam robić zakupy może niekoniecznie kulki czy gaz ale do wyjazdów w góry. Obsługa zna się na rzeczy. Nigdy nie miałem z nimi problemów.

Polecam ;-)