SL_Kazik Posted September 10, 2004 Report Posted September 10, 2004 Jak w temacie. Kontaktował się ktoś z tym? Dostępne na machinegunie w dość niskiej cenie. Z podziałem na małe/średnie i duże pistolety. Udowe, na pas i zszelkowaciałe. Jeśli wiecie coś o tym podzielcie się bo na polsko znaczkowych stronach informacji o tym nie ma, a jest trzecia w nocy i mój angielski ogranicza się do wypisywania "cu" ludziom na gg. ... :wink: Quote
SL_Kazik Posted September 12, 2004 Author Report Posted September 12, 2004 no niech ktokolwiek coś powie... nikt nie kupił nigdy takiej kabury? Zupełnie nikt? :roll: Quote
DeM Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Pewnie Ci ktoś odpisze : temat juz był, wiec go zamykam. jak ktoś ma coś do powiedzenia, to pw i odblokuje. buahaha :evil: Quote
mantiz Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 DeM o kogo Ci chodzi??? :twisted: albo nie musisz odpowiadac :P moj kuzyn chyba bedzie ja kupowal, wiec jak juz ja nabedzie to podzieli sie wrazeniami. tymczasem cierpliwosci ;) pzdr Quote
[UFO]Bartnik Posted September 12, 2004 Report Posted September 12, 2004 Mam taka kabure, i powiem, ze jak na moje potrzeby swietnie sie sprawuje. Nosze w niej g17 lub usp tactical. Do obu pasuje swietnie :) pzdr marcin Quote
SL_Kazik Posted September 12, 2004 Author Report Posted September 12, 2004 ehehe :mrgreen: , dobra chłopaki nie syfcie mi w temacie. Idźcie na podwórko czy coś. O tych kaburach tematu nie było i nigdzie nie ma o tym informacji, dlatego pytam się. A jestem zbyt leniwy, żeby szukać gdzieś specjalnie daleko. Mantiz, wszelkie obserwacje mile widziane. Asatku, mógłbyś coś niecoś więcej powiedzieć o tym? Materiał z jakiego wykonano to włókno syntetyczne. Jednak neiwiele mi to mowi prawdę mówiąc. Jakiej jakości jest, jak oceniasz jego trwałość i wykonanie całej kabury? Masz kabure udową? -najpopularniejsze chyba. Quote
[UFO]Bartnik Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 tak mam kabure udowa :) material wyglada na calkiem trwaly tak jak i cala konstrukcja, nic sie nie strzepi nie pruje itp. ma kieszonke na magazynek. no i jak narazie nie zauwazylem zeby sama z siebie w jakikolwiek sie przesowala , przekrecala itp. za takie pieniadze moim zdaniem to dobry wybor pzrd Quote
Procent Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 A te guny, które nosisz to gaziaki czy sprężyny? Nosisz je jako broń boczną czy główną? Chodzi o to czy podczas dłuższego biegania kabura nie majta się gdzieś i jaki jest ciężar gunów, które sie w niej znajdują. Quote
[UFO]Bartnik Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 nosze dwa dosc ciezkie gaziaki :) g17 full metal i usp do tego dodatkowy magazynek i nic sie nie majta :) bron oczywiscie boczna pzdr Quote
Kapral Posted September 13, 2004 Report Posted September 13, 2004 szkoda, ze tyle osob sie wypowiedzialo. tak to bym wyjebal topic :wink: Quote
BD_Rash Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 heya Panowie ja mam dokładnie taką kaburę (na średni pistolet). Noszę w niej Berettę M9 Tactical z metalowym zamkiem i 2 magami. Za cholerę mi nie pasuje. Jak te dwa boczne paski poluzuję - to mi się macha na boki. Jak z kolei ścisnę - to odcina mi dopływ krwi i noga mi drętwieje...Jak to do cholery mam ścisnąć? Motyw jest taki, że nie mogę ustawić tego pośrednio...Albo mi się macha albo ściska żyły... :| Może jakoś ją przerobić albo coś do spodni doszyć?? (mój kumpel doszywał jakieś paseczki, a nie mam z nim kontaktu teraz...) pozdro, Rash. Quote
Rumcajs Posted May 23, 2005 Report Posted May 23, 2005 Witam, Jestem w posiadaniu kabury udowej na duzy pistolet i nosze w niej dosc ciezkiego gaziaka (Desert Eagle TM). Musze przyznac, ze jestem w miare zadowolony z tego wyboru za takie pieniadze. Uzywam DE jako broni glownej, kabura przydaje sie wiec tylko na dluzsze marsze, ew. sytuacje wymagajace uzycia obydwu łapek :). Jednak kabura udowa Strike Systems przy znacznych gabarytach broni do biegania sie nijak nie nadaje. Z reszta nawet nie ma co od niej wymagac - kosztuje w koncu 50 pln... :D Pozdrawiam Quote
Recommended Posts