Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

I WARSZAWSKI ZLOT ASG GÓRA KALWARIA 16-17.10.2004

Recommended Posts

Posted

Generale Wojti!

Nie, żebym się domagał zauważenia, ale do ekipy rozpoznania "z Krakowa" należały jeszcze 2 osoby z RAINBOW (Jaworzno). Mało zauważalny snajper Spajder oraz sanitariuszka Kasia. To woli wyjasnienia:)

A obroną lotniska podczas posiłku (po odlocie helikoptera) dowodził nie kto inny jak Regdorn, który miał pełny brzuszek i bez skrupułów posyłał głodnych żołnierzy na wały...

Dzięki za współpracę, było naprawdę super, a niebiescy mieli najlepszą ekpię rozpoznania jaką można sobie wymarzyć ;)

Dziękuję równeż wszystkim, których widziałem na celowniku, przywróciliście mi wiarę w moją giwerę (miała problemy z działaniem).

Do następnego spotkania, a im więcej zlotów, tym lepszy jest ich poziom (niestety i cena:( ).

Pozdrawiam

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...a tak, kogos mi jeszcze brakowalo:)

A tak na powaznie, bylo Was tak duzo, ze w pewnym momencie mialem zamet w glowie. Co prawda z czasem wszystko zaczelo sie ukladac, ale i tak wiele teamow zapamietalem raczej jako cyferki (1,2,3...). Juz znacznie lepiej szlo mi z rozpoznaniem poszczegolnych osob:)

Tak czy siak, nastepnym razem bedzie lepiej!

Pozdrawiam

W