Spajda Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Generale Wojti! Nie, żebym się domagał zauważenia, ale do ekipy rozpoznania "z Krakowa" należały jeszcze 2 osoby z RAINBOW (Jaworzno). Mało zauważalny snajper Spajder oraz sanitariuszka Kasia. To woli wyjasnienia:) A obroną lotniska podczas posiłku (po odlocie helikoptera) dowodził nie kto inny jak Regdorn, który miał pełny brzuszek i bez skrupułów posyłał głodnych żołnierzy na wały... Dzięki za współpracę, było naprawdę super, a niebiescy mieli najlepszą ekpię rozpoznania jaką można sobie wymarzyć ;) Dziękuję równeż wszystkim, których widziałem na celowniku, przywróciliście mi wiarę w moją giwerę (miała problemy z działaniem). Do następnego spotkania, a im więcej zlotów, tym lepszy jest ich poziom (niestety i cena:( ). Pozdrawiam Quote
Wojti Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 ...a tak, kogos mi jeszcze brakowalo:) A tak na powaznie, bylo Was tak duzo, ze w pewnym momencie mialem zamet w glowie. Co prawda z czasem wszystko zaczelo sie ukladac, ale i tak wiele teamow zapamietalem raczej jako cyferki (1,2,3...). Juz znacznie lepiej szlo mi z rozpoznaniem poszczegolnych osob:) Tak czy siak, nastepnym razem bedzie lepiej! Pozdrawiam W Quote
Tadeusz Posted October 26, 2004 Author Report Posted October 26, 2004 na stronie zlotu ( www.warrior.pl ) umiescilismy link do prasowego artykułu o zlocie Quote
robal Posted October 26, 2004 Report Posted October 26, 2004 taaa ja tez uwielbiam zabawe w airball:) pozdrawiam dziennikarzy co pisali ten artykul... Quote
Piasecznik Posted October 29, 2004 Report Posted October 29, 2004 Uważaj tylko z nadmiarem Air bo Ci Ball pęknie ;) Quote
Recommended Posts