Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

hej, piszecie:

Bates 10 R 85501 - 29cm

Bates 85501 11,5R = 29,5 cm

ale wierzyć mi się nie chce, że połtora rozmiara różnicy daje 0.5cm. Jesteście pewni swoich pomiarów? Słyszałem że same wkładki potrafią być takie same przez 2/3 rozmiary tylko są inaczej podwijane, może z tego wynikają problemy pomiarowe?

• 6 months later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

W obuwiu Bates Rozmiar 11 -44 - 30cm wkładka . Ja w sumie miałem okazję przetestować już kilkadziesiąt modeli buta bates i przy każdym modelu była sprawdzana wkłada długość itp. i wszystko się zgadza jak producent podaje nr.10 wkładka 29cm to tak jest

• 11 months later...
Posted

Witam!

Zamawiał ktoś buty na Amazonie? Jestem bardzo ciekaw na czym polega podana tam rozmiarówka (np. tutaj http://www.amazon.com/Belleville-Black-Combat-Flight-Boots/dp/B003X0E398), bo zastanawiałem się nad kupnem tych butów, niestety w Polsce nie znalazłem nic poza używanymi w moim rozmiarze (i niskiej cenie).

Jeśli ktoś jest w stanie pomóc, to jaki rozmiar w tej tabeli będzie odpowiadał amerykańskiemu 10/10,5?

Z góry dzięki za pomoc, przepraszam jeśli zły temat, ale może ktoś kiedyś tez będzie tego potrzebował i zajrzy tutaj :)