Robson Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 sluchajcie, widzialem, ze niektorzy z was (ale rowniez za granicami naszego panstwa) nosza obuwie pustynne.... ja tez myslalem nad zakupem tych butow ale po dluzszym zastanowieniu nie kupilem bo "po co mi buty na pustynie??", a pytanie brzmmi jak one sprawuja sie w lesie?? na jaka pogode moga byc urzywane?? Quote
PieTrzaK Posted September 5, 2004 Report Posted September 5, 2004 Ja tam powiem, że biegałem w nich podczas cholernej ulewy i jakoś nie narzekałem 8) fakt, że po poźniejszym, chodzeniu po żużlu zrobiły się nieco bardziej czarne niż miały być, ale i tak są spoko :wink: Quote
Kapral Posted September 7, 2004 Report Posted September 7, 2004 uzywam goretexowych pustynniakow Belleville, obecnie na stanie w Iraku i A-stanie i bardzo je sobie chwale. oprocz faktu ze sa oczojebne Quote
Dumek Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 Będe miał (wątpliwą) przyjemność przewalczyć Ice Shield 2 w "oczojebnych" polskich gepardach II (Bo mi się stare dobre desantówki rozeszły :( ). Jak wrócę to zdam relacje z użytkowania. Quote
DariuszM Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 a ja nie uwazam zeby byly oczojebne :) kupilem niedawno w pustynnym kolorze, bo akurat byly to jedyne wygodne dla mnie buty, i coraz bardziej mi sie podobaja do woodlandu - a predzej czy pozniej i tak ciut sciemnieja Quote
Okota Posted September 9, 2004 Report Posted September 9, 2004 zasada jest prosta: i tak buty niewazne jakiego koloru po pierwszym zaliczeniu blotka beda koloru... blotka :lol: Quote
Recommended Posts