Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A więc tak:

Precka Madbulla 590mm - KLIK

BoreUp Guardera (do M16 dedykowany) - KLIK

Spring M140 Guardera - KLIK

+ do tego jakaś prowadnica z łożyskowaniem. Dobry zestaw? Od razu mówię, że będzie tylko semi :)

Aku jest teraz 9,6 i kręci M120 Guardera. Tu nie chciałbym zmieniać nic. Gumka Systemy jest, więc luz.

Jakieś sugestie?

Posted

Seger, to jakiś chiński wynalazek, ale póki co ładnie kręci :)

W razie czego, to jestem skłonny ku Firefoxowi, niestety nie mam milionów przy sobie ;)

PS: Z luf Madbulli korzystałem nie raz, aktualnie mam 455mm w M4A1, i chodzi ładnie. Dlatego lufy bym nie chciał zmieniać :)

Posted

590mm od Systemy kosztuje 2 razy tyle co Madbulla ;) Więc trochę to jest ;P

A tak ogólnie, nie będzie problemów ze złożeniem tego? Jakieś uwagi ktoś ma ? :)

Posted

Miałem lufę systemy 590mm zawiodłem się na niej (może miałem pecha). Poza tym jak miałbym wydać na nią 255zł (cena ze specshopu) to po stokroć wolałbym ściągnąć obie z chin Promyka za 50$ a jak nie chcesz tyle czekać to radze dopłać te kilka złotych i kup KMH lub Prometheusa

Posted

Panowie, rozumiem, że Promyk czy KMHead będzie lepszy, ale mi chodzi czy ten Madbull (chodzi mi o ocenę osób które go używały) można porównać do Systemy. Potrzebuję informacji, jak zachowuje się przy Systemie, i czym się różni, w czym jest gorsza :)

Nie jest to pierwsza replika którą składam, i nie jestem świeży w temacie, potrzebuję porównania tego do innych luf.

Pzdr :)

Posted (edited)

wały) można porównać do Systemy. Potrzebuję informacji, jak zachowuje się przy Systemie, i czym się różni, w czym jest gorsza :)

Używałem luf systemy, JBU, strzelałem z madbulla i powiem szczerze, ja bez wahania dopłaciłbym 40zł żeby mieć systemę. Największa wada MB i JBU, są aluminiowe i mają odpadający teflon. Pozatym skupienie dużo wyższe jest na lufach Systemy (nie wspominam o Promyku i KMH) - kwestia dokładności wykonania. Lufy MB to loteria 1 na x jest dobra, z systemą masz powtarzalność! Bierz systemę :-F

Edited by Trzmielor
  • Create New...