Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam !

Temat skierowany do posiadaczy Xboxa 360 :)

Jeżeli macie ochotę pograć w jakiegoś Co-opa (np. Army of Two, Gears 2 lub inne ciekawe)

to podajcie swój Gamertag żeby można było się jakoś odnaleźć.

Mój to: techman666

Pozdrawiam !

Posted (edited)

Najpierw na temat

Gamertag-admarss

A teraz trochę mniej. Gram przez Live od 3 miesięcy, ale wczoraj coś się stało, że nie mogę się podłączyć do Live :cry: Coś się przestawiło na laptopie, że Ip się skasowało i wszystkie tego typu. Ale wziąłem je znowu poustawiałem, Live wraz nie działa :wink: na ale nic, testuje połączenie, Xbox podpięty do sieci, sieć nie łączy się z internetem. Kiedyś miałem coś takiego, tylko wtedy wystarczyło przestawić w opcjach połączeń lokalnych na udostępnianie połączenia. Teraz udostępniłem połączenie, wyłączyłem nawet Firewalla, a Live jak nie było tak nie ma. Pomocy! Dodam jeszcze, że z konsolą łączę się kablem Ethernetowym z laptopem bez żadnych routerów, Wifi itp.

A tak z innej beczki to co oznacza obrazek ręki przy połączeniach lokalnych?

Edited by admarss
Posted

Nie powiem, bo:

- będzie Wam przykro z powodu ilości moich GS :P

- j/w

:P

Opłaca, ale i tak musisz co jakiś czas wykupować abonament.

Tak dla "potomnych" - jeśli chcecie kupić adapter wifi do x'a + router wifi, to sprawdźcie najpierw czy wasz router jest kompatybilny z X360 - wydałem 100zł na router, 300zł na odbiornik wifi do X'a, a okazało się, że konsola Microsoftu odmawia współpracy z routerem Pentagramu :F

Posted

Gemertag: kaziustein

Wspólnie mogę poszpilać w: COD:MW,COD:WAW,COD:MW2 i póki co demo L4D 2

Opłaca, ale i tak musisz co jakiś czas wykupować abonament.

Tak dla "potomnych" - jeśli chcecie kupić adapter wifi do x'a + router wifi, to sprawdźcie najpierw czy wasz router jest kompatybilny z X360 - wydałem 100zł na router, 300zł na odbiornik wifi do X'a, a okazało się, że konsola Microsoftu odmawia współpracy z routerem Pentagramu :F

Współpracujące urządzenia z xklockiem z tego co mi wiadomo muszą być produkcji microsoft. Niestety jest to bolączka w porównaniu z konsolą playstation z którą nie ma takich problemów.

Posted (edited)

A ja mam takie pytanko, jak zmienić E-mail rodzica, który się podało przy rejestrowaniu do Xbox live? Bo jak zakładałem konto tam była wymagana zgoda rodzica, a że moi rodzice nie mają E-maila, to założyłem jakiś tam i jak chcę kogoś dodać do znajomych, tam pisze, że wymagana jest zgoda rodzica, a ja zapomniałem hasła, bo nie sądziłem, że mi się do czegoś przyda :( Jak mam to zmienić? Czy w ogóle się da, a najlepiej, to jak wyłączyć filtr rodzinny?

A po drugie, to jak rozmawiać przez Head Seta? Tam się go podłącza do pada, włącza się go i...co dalej?

Edited by admarss
Posted

A ja mam takie pytanko, jak zmienić E-mail rodzica, który się podało przy rejestrowaniu do Xbox live? Bo jak zakładałem konto tam była wymagana zgoda rodzica, a że moi rodzice nie mają E-maila, to założyłem jakiś tam i jak chcę kogoś dodać do znajomych, tam pisze, że wymagana jest zgoda rodzica, a ja zapomniałem hasła, bo nie sądziłem, że mi się do czegoś przyda :( Jak mam to zmienić? Czy w ogóle się da, a najlepiej, to jak wyłączyć filtr rodzinny?

A po drugie, to jak rozmawiać przez Head Seta? Tam się go podłącza do pada, włącza się go i...co dalej?

Ile ty masz lat? 10?

i co dalej? Dalej rozmawiasz :P

Wszystko jest w instrukcji, ewentualnie można dojść do tego w 30 sekund po odpaleniu, nie wiem gdzie tu filozofia? Odpalasz grę, wchodzisz na serwer i gotowe - słyszysz innych, a jak chcesz coś powiedzieć to włączasz headset i mówisz

• 1 month later...
Posted (edited)

Kotlet%20Mielony.png

Większość widocznych gier z profilu mam nadal (chyba tylko poza Orange Boxem i GH: WT), nie mam aktualnie golda bo jakoś nie mam ostatnio ochoty na granie (ale jak coś to mam kod na 1 miesiąc i kupę na 24h więc można ze mną pograc).

Edited by Garam
  • 4 weeks later...
Posted

siemka

pogram w Bad company 2 :)

mój tymczasowy gametag to panPATAN :)(livegold trial hehe) ...musze wykupic golda na stary GT ale jak narazie gram przez miesiac na tym

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Jeżeli ktoś chciałby pograć zespołowo (taktycznie) w Battlefield Bad Company 2 raz na jakiś czas (nie chodzi mi o zakładanie klanu itp. bo nie mam na to czasu), ma trochę wiedzy z zakresu taktyk stosowanych w armii a nie tylko szybki palec i chciałby w ten sposób pograć to prosiłbym o kontakt ;)

Tak samo szukam ludzi chętnych do ogarniętego pogrania w L4D 2.

Gamertag: kaziustein