Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Wiem, że temat nieregulaminowy, ale to pytanie bardzo mnie nurtuje...

Szukałem na forum podobnego tematu i nie było...

Mam przed sobą wybór broni : G36K JG ( wersja RAS, bo mi się bardziej podoba ) i Mk 12 SPR PJ.

Jak wiadomo replika PJ jest o ponad 300zł droższa, ale ma więcej wzmocnionych części od G36K JG.

Ale jeśliby mieć do dyspozycji powiedzmy 900zł to lepiej wybrać replikę od razu wzmacnianą, czy kupić replikę i wtedy ją wzmocnić ?

W G36K na początek oczywiście idzie gumka Hop-Up i Precka, a w SPR nie starczy kasy na takie przeróbki.

Ps. I Jeszcze jedno : Lepiej wybrać G36K czy G36K wersję RAS ? Wersja RAS o prawie 100zł droższa, ale potem tak tanio nie kupię orisowanego frontu.

Pozdrawiam

Miszczo

Posted

Ja bym brał G36. Chińskie emki nie są takie fajne jak chińskie Giety i Kałachy. Poza tym Gieta JG ma gb. v3, a nie jak w SPR v.2. Wersja "trzecia" jest o wiele wytrzymalsza. A "wzmacniane części" jakieś super wzmacniane nie są :) (taki "chłyt martekintowy") A pomiędzy G36K i G36K RAS jest różnica jedynie w tym, że ta druga ma szyny montażowe. Reszta - bebechy, takie same.