Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Panowie, nie została wam może gdzieś w zapasach szyna ris, ta długa na dekiel - koniecznie oryginalna, chętnie odkupie.

Żeby nie było, że pisze tylko dla komisu, chwale się:

692962_orig.jpg

Edited by Znachor
  • 3 weeks later...
Posted

Panowie zrobiłby mi ktoś wymiary lufy od muszki? Bo potrzebuję wymiarów do wytoczenia dokręcanej lufy beryla do podstawki ak74. Z góry dziękuję.

Pozdrawiam

Posted

w ogóle mnie ten beryl nie kręci mam w robocie mini v3 i 100 razy wolałem akm/akms. kiepskie materiały szybko się zużywa, dziwne zacięcia w wielu egzemplarzach sam się selektor przestawia...

podziw w odzwierciedlaniu mam ale wad jego nie odzwierciedlajcie.

Posted

Jeśli chodzi o zacięcia to prawdopodobnie największy szatan jakiś siedzi w tantalu i berylu, odpowiedzialny między innymi za triplet, ciężki do wyczyszczenia, posiadający diabelskie zakamarki:

100_0855%20copy.jpg

A tak BTW, jakby ktoś szukał bezpiecznika to zapraszam do komisu.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam

Mam pytanie czy kolba teleskopowa do beryla będzie pasowała do CM.039C

Sporo rzeźby Cię czeka i to nie gwarantuje, że kolba będzie stabilna i nie wyłamie Ci pół korpusu przy jakiejś okazji.

Nie bawiłbym się w przeróbke cm.039, może się powtórze ale lepiej sprzedać tą cymkę i wziąć coś w stali ze stałą kolbą, wtedy teleskopa zamontujesz prawie bezproblemów.

Da się, ale jest to mało opłacalne.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie. Mam takie pytanie ściśle związane z berylem. Czy ktoś z Was ma pomysł jak wykonać elektroniczne przeniesienie nastaw selektora? coś jak jest w Aresie. Na seri 3x nie zalezaloby mi jakoś bardzo