Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

kup w motoryzacyjnym małą szpachlówkę do metalu z utwardzaczem ( ok 10 zł puszka) ci wystarczy na 1000 oznaczeń :icon_biggrin: mój znajomy chciał zrobić beryla i uwierzcie mi, że mi jest szkoda tych ostrych części które miał bo konkretnie zjeb...ł sprawę ...

Edited by BBombello3
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

do 400 zł nigdy nie dojdzie . max bym za druciaka dał 250 zł i to całą nie przyciętą, większość osób też, za 400 zł to nową teleskopową z wysyłką masz

Edited by glanu224
Posted

Debata nad sprzedażą twojej kolby zajęła już pół strony tematu + kilka ogłoszeń i batalie komentarzy pod każdym z nich. Postaw licytacje na allegro ułatwisz życie sobie i innym. Cena końcowa to będzie maks za ile to w tej chwili ktoś może kupić, jak sam psioczyłeś nie ma innej alternatywy.

Posted

@mg schutze może i tablica ogłoszeń nie była by taka zła każdy z nas by miał info o częściach jako pierwszy, głowny problem polega na tym że cały czas są spory na temat pojedynczych aukcji

Posted

Lepiej do samych gości od beryla asg. Replikę można u nich bezpośrednio zamówić. Tylko wymyśl dobrą wymówkę np. że kumpel chce mieć drugi zapasowy. Bo inaczej Ci nie sprzedadzą.