Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Apropo podstawa szczerbinki to samorobka :P

Wymiary jak w dlugim.

Stary selektor kalaszowy dziala jak bezpiecznik, brakuje tylko

Serii 3strzalowej w nowym berylowskim selektorze.

Edited by tymom
  • Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ale ładny, panowie wiecie gdzie można dostać części do Beryla? Chodzi mi dokładnie o takie części szyna ris długa, chwyt przedni pionowy z nakładką, nosek z rurą gazową, muszka i obsadę łoża

Posted

Kwestia czasu. Ja zwykle trafiam tak nieszczęśliwie. Gdy skończę replikę wiele fajnych bajerów się pojawia.

Ale znalezienie takiego PSO-1, części do mini i maxi beryla, czy orginalnych części do AK-74M było kwestią czasu.

Posted (edited)

Ja spokojnie mam dojście do części, z których skleciłem mojego Berylka. Jak ktoś będzie chciał to mogę mu takiego skręcić :icon_wink:

Edited by tymom
Posted

no ja od wczoraj jestem szczęśliwym nabywcą zaczętego beryla czyli kolba, tłumik, i jakoś tak do korpusu dziwacznie przykręcony selektor, teraz pozostaje reszta części ale szyna górna jest za 170zł, nakładka na rurę gazową 50zł cwyt przedni jest ale nie zwykły ja chce pionowy i też cena wacha się od 40 do 70zł reszty części nie ma szukam nawet po archiwum i jak coś jest to sprzedane XD

Posted

Panowie co prawda wiem, że to nie komis i robie lekki offtop ale pomóżcie, potrzebuje zakupić najzwyklejszą kolbę do beryla. Może być oryginał lub też aresowa kopia. Jeśli ktoś ma taką do sprzedania to walcie do mnie, chętnie zakupie :)

Posted

Oj wątpie :icon_smile: szukam i to dość intensywnie i nic z tego :icon_biggrin: ale możliwe że ze mnie d*pa a nie poszukiwacz :icon_razz:

Myślę,że to raczej sprawa budżetu jaki przeznaczasz.

Posted (edited)

x54 pięknie ten Twój tłumiczek wyszedł. Wielkie dzięki :icon_wink: Szkoda że te podstawy muszki poźniej wygrzebałeś ;/

Edited by tymom
Posted

x54 pięknie ten Twój tłumiczek wyszedł. Wielkie dzięki :icon_wink: Szkoda że te podstawy muszki poźniej wygrzebałeś ;/

Jeszcze jeden został na gwint 24mm