Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Albo po prostu na alledrogo. W tej chwili są chyba tylko osłony FlipUp, ale przed świętami widziałem też osłony antyrefleksowe, przeciwsłoneczne. Niestety nie mam już w historii, bo podałbym nazwę użytkownika... .

Posted (edited)

Nie ma takich osłon. Jak są to w takich cenach że Ci się zrobi źle.

miałem taki sam problem, co się naszukałem to głowa mała.

Obecnie używam lunety czterdziestki razem z tą osłoną KA, efekt zajebiaszczy. http://img215.imageshack.us/i/dsc00016tg.jpg/

EDYT: 50 osłonę jeszcze dostaniesz, to co udało mi się znaleźć lecz z kompletem http://www.ebairsoft.com/tasco-39x50mm-ill...scope-p-45.html

Najlepiej to idź do tokarza, weź odkręć nakrętkę z lunety tą z miejsca gdzie nakręca się osłonę i ustal długość jaka ma być osłona. Jednak dla snajpera taka krowista luneta tylko przeszkadza ;)

Edited by Marcinek83
Posted

Mam 40 stke w chacie. A te osłony są na czterdziestki :D W sensie jest ich dużo. Racja że na takie lunety nie robią tych osłon bo sam szukałem przez 2 dni..

Szkoda bo wtedy to byłby kolos na karabinie xDD

Jak zrobię coś z czterdziestką to napisze.

Posted

Weź lunetę, albo osłonkę obiektywu, idz do Castoramy, dobierz odpowiednią rurkę, pomaluj sprejem na czasrno, załóżnja lunete i lej na ludzi, którzy wywalają 100 zeta na osłonkę, żeby być PRO :)

I masz na 2 dodatkowe magi.

Posted

Tez mialem ten problem...

Oslona do jakis perfum stalowa akurat o srednicy 56, pocieta z odpowiednia krzywizna - wcisnieta na lunete dala rade. No i oczywiscie pomalowana odpowiednio ;)

50 tke znajdzie sei za koszmarne pieniadze... 56 wogole nie znalazlem w polsce.

Posted

Weź lunetę, albo osłonkę obiektywu, idz do Castoramy, dobierz odpowiednią rurkę, pomaluj sprejem na czasrno, załóżnja lunete i lej na ludzi, którzy wywalają 100 zeta na osłonkę, żeby być PRO :)

I masz na 2 dodatkowe magi.

I myślisz ze nawet tam nei byłem ;)