Taps Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Podziękowania dla Orgów za włożony wysiłek w przygotowania, za Radiooperatorów. Za możliwość spotkania znajomych z wielu ekip z którymi spotkanie na co dzień blokuje "czasoprzestrzeń". Podziękowanie za klimat w obozie i szeroko pojętą dezintegrację ;-) Szuk-ran ka-thii-ran a-la hus-nu is-tig-ba-lu-kum I'-la al-li-gu ga-ri-ban.
TUZIOL Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Wrzucajcie tu linki do fotek i filmików!!! Widzę, że w internecie już się pojawiają ale mało kto daje tu do nich linki.
szmerglu Posted May 31, 2010 Report Posted May 31, 2010 Ciekawe jak Ci wrzucę 3GB filmu :D W najbliższym czasie wideo relacja z zlotu.
Dudek Javny Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Oj panie operatorze kamery, damy radę :D Oto moje krótkie filmiki:
AWR_Zawala Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Miło było znów Was spotkać. Dobrze się bawiłam w tak doborowym towarzystwie - za co bardzo dziękuję :-P . Pozdrawiam cały TF 6 Andurii, który rewelacyjnie się spisał w terenie. Panowie zasługujecie na pochwałę za dobre zorganizowanie i zdyscyplinowanie. Nawet, gdy chcieliście półgodzinną przerwę w tym bezustannym chodzeniu, a dostaliście 10 minut, nikt nie narzekał i równo po upływie tych 10 minut wszyscy byli gotowi do dalszej drogi. Szkoda tylko, że czas z Wami zleciał mi tak szybko... Dziękuję również wszystkim tym, którzy złożyli zlotowe namioty oraz zostawili po sobie porządek i zadbali o swoje śmieci. Mieliśmy dzięki temu mniej pracy w niedzielę, w porównaniu do roku poprzedniego. Aśka
Fizia Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Witam , To my tobie dziękujemy że wytrzymałaś z nami i naszymi dowcipami myślę że współpraca była owocna i czas aby całe klany zaczęły współprace na szerszym polu :) A co do zlotu napiszę jak do końca przetrawię chodź napiszę że atmosfera wewnątrz obozu i podobozu najlepsza Pozdrawia, Fizia
Fellblade Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Aśka! Było miło Cię poznać! Team Delta! dziękuję, że mogłem odpocząć, wybiegać się, nastrzelać, odreagować codzienność. Było godnie! FST! nigdzie już z Wami nie jadę, jesteście beznadziejni...
sgt.Chaos Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 Świetna impreza i tyle! Patent z radiotelegrafistą przyklejonym do każdego TFu jest bardzo dobry, fajnie wyszła dynamiczna rozgrywka moderowana na bieżąco, takoż elastyczne i mobilne respawny. Można narzekać, że zabrakło rozbudowanego scenario, czy realizmu działań, ale liczyła się dobra zabawa! Z minusów... brak baru w czwartek ;-) Pozdro dla TF2 Orilli (ZPW!) i całej reszty, nie zapominając o naszej biesiadnej kompanii w postaci ruskich wariatów i Siergieja. Do zobaczenia za rok!
suharinho Posted June 1, 2010 Report Posted June 1, 2010 (edited) Przybyłem, zobaczyłem... kulkę wychapałem. Świetna impreza. Nie podobał mi się brak oznaczenia kolegów i koleżanek z Orilli, przez to kilka razy zawahałem się nie chcąc pozbawić życia towarzyszów broni (jak już znaczymy to wszystkich :uśmiech: ) i rozgrywka końcowa - rzeźnia. Po za tym impreza świetna, wspaniała atmosfera, ludzie.. Również podobał mi się pomysł z żandarmami. No po prostu gitez majonez, wszystko po 5 zł. Pozdrawiam TF2 An... Przemek Edited June 1, 2010 by suharinho
MJ6 Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 Trochę zdjąć http://picasaweb.google.pl/115258851875364...feat=directlink
bart201 Posted June 2, 2010 Report Posted June 2, 2010 kilka fotek od olsztyniaków http://picasaweb.google.com/straszydlo.cd/Tomaszowo201002#
Jack Fenrir Posted June 3, 2010 Report Posted June 3, 2010 Wielkie dzięki dla DELTY za świetną imprezę w imieniu TF2 Orilii. Miałem prawdziwą przyjemność dowodzenia TF i patent z łącznikiem i moderacją gry wyszedł naprawdę dobrze. Dziękuję ZPW i GOSTNP za super postawę i karność uważam , że manewry wychodziły nam niemal profesionalnie , świetnie się z wami współdziałało-oczywiście dzięki również "niezrzeszonym" . Mam nadzieję , że w przyszłym roku uda się kolejna edycja choć podobno już nie na tym lotnisku...
szmerglu Posted June 5, 2010 Report Posted June 5, 2010 >>KLIK Braciszek wrzucił niezmontowany materiał z kamery którą kręciłem w sieć. Więc jeśli ktoś brał udział w zawodach to na 70% się tam odnajdzie.
ticzer Posted June 6, 2010 Report Posted June 6, 2010 Zlot zdecydowanie udany. Z mojej strony to 1 raz w Tomaszowie, ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Świetna atmosfera w TF no i oczywiście radiotelegrafista jak wcześniej było mówione. Brakowało mi trochę informacji na temat po co coś zdobywamy albo bronimy, jaka jest sytuacja ogólna i czy wygrywamy bądź nie. Poza tym pełna rewelacja. Dzięki DELCIE za wysiłek włożony w organizację tego zlotu
Jacek Sidi Posted June 12, 2010 Report Posted June 12, 2010 Poszukuje fotografa który robił zdjęcia na ognisku po zabawie. Szczególnie zależy mi na ujęciu "Sidi z grilla" :D Pozdrawiam
Niki Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Mógłby ktoś wrzucić zdjęcia z armwrestlingu? Pozdrawiam
capri Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 Średnie są te fotki, ale zawsze jakieś ;) http://picasaweb.google.pl/piotrcapri/Armw...feat=directlink
bart201 Posted June 19, 2010 Report Posted June 19, 2010 niestety Capri link nie działa albo albumu brak....
capri Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Brak udostępnionego albumu ;-) A logowaliście się do Picasy? Wg ustawień albumu jest widoczny, ale wyłącznie dla zalogowanych.
Dudek Javny Posted July 5, 2010 Report Posted July 5, 2010 Jestem zalogowany i dalej nic nie widac :/
Recommended Posts