Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A ja ciągle zapominam się o to zapytać, w tym roku też będzie jakiś pięciobój, w którym można by się poruszać przed docelowym wyjściem w teren ? :-)

Pozdrawiam Rosti.

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aktualizacja połączyła się z przenosinami całości (strona + forum) na nowe serwery oraz uaktualnieniu do nowszych wersji... oczywiście jak to w takich przypadkach bywa nie wszystko poszło dobrze i bazy danych wyleciały w powietrze.. na szczęście był backup..forum będzie działało dzisiaj...do 15.. stronę odpalę do poniedziałku...

ps. Jakiekolwiek pytania do strony i forum od strony technicznej to proszę do mnie. Chłopaki z teamu mają i tak dużo na głowie (ja zresztą też, jak każdy) ale pytanie ich o rzeczy, o które i tak muszą się pytać mnie wydłuża tylko drogę informacji...

Także maila do mnie znacie.. :))

Niecierpliwych uspakajam...

Zrażonych przepraszam...

resztę pozdrawiam

YOdi...

nowy adres forum to:

forum.teamdelta.pl

• 1 month later...
Posted

Niezły zbieg okoliczności :wink: Dopiero zaczynam z airsoftem a tu nagle dowiaduję , że 6 km od Mojego miasta jest 1 z największych zlotów airsoftowych ;> .

Posted

Niezły zbieg okoliczności :wink: Dopiero zaczynam z airsoftem a tu nagle dowiaduję , że 6 km od Mojego miasta jest 1 z największych zlotów airsoftowych ;> .

Ja także zaczynałem na tym zlocie i dzielnie walczę do dziś. Niestety w tym roku nie mogę. Życzę WSZTSTKIM udanej zabawy.

• 4 weeks later...
Posted

W ubiegły weekend członkowie AWR uczestniczyli w zdjęciach do filmu promującego tegoroczną edycję zlotu w Tomaszowie. W chwili obecnej film jest w fazie postprodukcji, dlatego nie chcemy zdradzać zbyt wielu szczegółów. Materiał w ostatecznej wersji powinien pojawić się na naszej stronie na początku maja - wtedy też zdradzimy nieco więcej na jego temat. Na ten moment możemy jedynie wspomnieć, że głównym realizatorem projektu jest reżyser obrazu amatorskiej grupy filmowej Widzimy To - Michał Jagiełło.

Tymczasem, podobnie jak w zeszłym roku, publikujemy serię zdjęć z planu filmowego:

http://awr.one.pl/photogallery.php?album_id=24

Ronin

Posted (edited)

FST Poznań zaprasza na trzecią już edycję Konkursu Armwrestlingu. Cieszymy się, że możemy zapewnić Wam tak niezwykłą atrakcję, niespotykaną na żadnej innej imprezie AirSoftowej - tylko na Zlocie w Tomaszowie!

Więcej o konkursie można dowiedzieć się na oficjalnej stronie konkursu:

www.armwrestling.fst.home.pl

Bądź na forum Organizatorów Zlotu w Tomaszowie:

www.teamdelta.pl/forum

W tym roku do wygrania są:

* Replika JGSDF Type 89 Tokyo Marui z niezwykłym trybem 3 strzałowej serii (1680 zł)

* Rewelacyjny Granat rozpryskowy Tornado od Airsoft Innovations (395 zł)

* Specjalistyczne Rękawiczki M-Pact renomowanej firmy Mechanix Wear (180 zł)

Cenne nagrody jak zawsze funduje sklep CAPRI ASG.

Zajawkę konkursu można obejrzeć pod adresem:

contact_logo.jpg1272315566.jpg5772.jpg

Edited by eliasz
Posted

Oglądnąłem filmik i aż chciałoby się napisać z wrażenia coś, co nie przejdzie przez cenzurę!

ŚWIETNA ROBOTA!!

Członkowie AWR świetni aktorzy ;) A realizacja wręcz genialna!

Przyznam szczerze, że filmik wciągnął mnie bardziej niż przereklamowany "Pacyfik" lecący w TV ;)

Poooozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted

Orgowie mają teraz sporo na głowie, więc pozwolę sobie w ich imieniu, z nieukrywaną przyjemnością oznajmić, iż w tym roku

fundatorem nagród w Olimpiadzie Airsoftowej jest największy europejski dystrybutor sprzętu airsoftowego - ActionSportGames z Danii!

logo_asg.gif

Posted

A ja jeszcze 3 lata czekać muszę :wink: no trudno chociaż filmiki pooglądam. Podobno im dłużej się na coś czeka tym lepiej potem smakuje.

Posted

Fascynujące. :F

Pytanie, czy ktoś będzie w okolicach 12 w Żaganiu? Albo miał ochotę podjechać ok. 12 na Dworzec po 2 albo 3 osoby?

Posted

Spod dworca - z tego co pamiętam - jeździ autobus, którym da się bez problemu dojechać pod szkołę przy poligonie w Tomaszowie.

Więc jak by co - to jesteście zabezpieczeni :)

Posted

Proszę wszystkich o dojazd na teren obozu inną, niż znaną wam od lat, drogą !!!

Trzymajcie się trasy wyznaczonej tabliczkami ZLOT. Większość terenu lotniska jest już niestety w prywatych rękach, lub trwają na nim prace budowlane. Stąd nasza prośba do was w nowych właścicieli ;-) Szczególy na forum zlotu.

Posted

Dzięki

Miodnie było, mimo ograniczenia terenu i tak się nałaziłem.

Najmilej wspominam powrót z obozu (serwisu) do naszego TFa z Erykiem, kiedy to przedzieraliśmy się między oddziałami wroga częściej leżąc i czołajac się w otoczeniu komarów co jakiś czas dostając koordynaty naszego TF.

Szkoda że teren już prywatny, może w przyszłym roku poligon Kożuchowski? Teren też fajny i blisko ZG

Posted

No faktycznie, utrata dwóch ludzi z TFu którzy błądzili i tropili nas po śladach było miodne ;) Ja najbardziej wspominam akcję, gdy Anduria zaatakowała nasz TF ze wszystkich stron i gdy leżąc w krzakach dostałem w wystający but (pozdro Tuks ;) ) Zabawa była świetna, gdy się już rozkręciła, dużo chodzenia i różne zadania oczywiście były wielkim plusem, jednak brakowało mi pewnej historii, która by to wszystko ładnie wypełniała, zdaję sobie jednak sprawę, że problem (i to dość nagły) z teren zrobił swoje, jednak gratuluję organizacji ponieważ zapanowanie nad tyloma ludźmi wymaga nie lada wysiłku i poświęcenia. Za rok mam nadzieję znów uda mi się dostać na Waszą imprezę i porównam wtedy co i jak :)

Pozdrowienia dla wszystkich uczestników. W szczególności do ekip które zapewniły nam dojazd z Żagania, oraz miły wieczór w piątek ;) oraz oczywiśćie TF8 po stronie Orilli ;)

Oraz wielki ukłon w stronę naszego radiotelegrafisty, który wykonywał swoje zadanie w 100%

W każdym razie mam nadzieję, że zobaczymy się za rok.

Posted

Super zlot, super gra :)

Jak dla mnie idealny stosunek chodzenia, czekania i walki. Pogonienie w 12 osób 2 pełnych TFów, a następnie bycie okrążonym przez 3 lub 4 TFy jest niezapomniane :)

Brak "ogólnego, dużego scenariusza" specjalnie nie doskwierał, dowódca plutonu nie musi za dużo wiedzieć o całości działań ;)

Szkoda, że nie wyszło działanie siłami kompanii. TFów, którymi miałem dowodzić, nigdy w terenie nie spotkałem, za to kilkukrotnie improwizowaliśmy współpracę z Sergiejem i całkiem nieźle nam to wychodziło.

Yyyy, że tak powiem... Kto wygrał? :D

O tym co się działo przed i po samej grze niech zostanie słodką tajemnicą osób obecnych ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...