Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Takie krótkie magi fajnie wyglądają i są przydatne do wszelkich przeróbek M16/M4 na "karabiny wyborowe". Do szturmowania za mało kulek mieszczą ;)

Kup zwykłe low-capy jak będą już na Taiwanie i tyle ;)

Posted

Używałem ich w szturmówce typowej. Wystarczy mieć ze 3-4 sztuki i speedloader. No i nie strzelać jak wariat :P "Ogień" zaporowy także nie stanowi problemu.

Posted

Jacek GROT, nie powiedziałbym... Ja sprzedałem właśnie replikę na allegro CM 0.31 no i wysłałem ekonomią w tamtym tygodniu we wtorek i do tej pory nie dostała Pani która ode mnie kupiła, oczywiście wysłałem za pobraniem i adres się zgadza, no ale regulamin poczty mówi, że 14 dni może iść ekonomia... Potem pójdę na pocztę...

Posted (edited)

Gość mi takie coś napisał, że poszedł na pocztę i dał im potwierdzenie nadania. Oni poszli na magazyn i okazało się, że paczka tam leżała.

I napisał czy chce ją kupić. I ja nie wiem co odpisać. Może lepiej napiszę, żeby mi kasę oddał, bo mi się wydaje, że on coś kombinuje.

A wy co byście zrobili?

Czy lepiej za oddaną kasę kupić G.5 Galaxy ?

Edited by jumpstyler
Posted

W sumie, to możesz brać Galaxy, ale jeśli masz więcej kasy, to lepiej zainwestować w coś lepszego. Np. G36 od JG, a wersję C,K to zależnie od Twoich upodobań, różnią się tylko wizualnie... No i w wersji K, masz dłuższą lufę.

Czekaj jeszcze, aż ktoś inny się wypowie :)