Saillupus Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Witam mam szybkie krótkie pytanie czy przy wymianie gumki HU w mp5 JG trzeba rozbierać body? mam wersję z plastikowym body i boję się że może być posklejane z góry dzięki za odpowiedź Quote
rodnath Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 O ile dobrze pamiętam, to komora jest w środku przykręcona do body, więc wymiana wiąże się z rozłożeniem body... Przykro mi :???: Quote
szumitek Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Dokładnie tak, komora jest przykręcona do prawej połówki plasticzanego body, moje kondolencje ;) Quote
Saillupus Posted January 5, 2010 Author Report Posted January 5, 2010 a wiecie czy body jest klejone? czy na jakieś śrubki? Quote
grzechotnik Posted January 5, 2010 Report Posted January 5, 2010 Google nie boli, co? :wink: http://www.google.pl/search?client=firefox...Szukaj+w+Google Pozdrawiam. Quote
Saillupus Posted January 7, 2010 Author Report Posted January 7, 2010 grzechotnik tylko mi chodziło o JG a nie o TM czytanie ze zrozumieniem też boli, co? :wink: pytanie skierowane było do osób które już to robiły bo chinka może mieć inne niespodzianki niż TM w TM widać że nie jest klejone dobra dzięki wszystkim za odpowiedź... w weekend się pobawie pozdro Quote
grzechotnik Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 Tak się składa, że JG robi na standardzie TM'a ;) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts