Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

GFC to chińczyk, a to że ładują odrazu do niego MOSFET (bynajmniej w replikach kupionych na gunfire) to żaden wypas. Można kupić osobno.

A więc ja bym mimo wszystko szukał używek albo brał sprawdzone chińczyki.

Posted (edited)

a propozycja dobrej broni do 900 zł. ?

Zapytałem tez osobę która kopiła ta broń co na aukcji jest i to jego wypowiedz

"Witam ! Wykonanie tego karabinu moim zdaniem jest na wysokim poziomie, dzisiaj go testowaliśmy w boju i sprawił się świetnie, jest bardzo celny i dość dobry zasięg przy czym wszystko bardzo ładnie chodzi. Polecam."

Edited by Kw4s1
Posted

Ja osobiście poczekałbym i uzbierał drugie tyle tylko po to żeby kupić sobie ICS'a. W stocku świetny silnik, reszta też niczego sobie. Ja bym kupił ICS'a, ale jak chcesz to bierz G&P w końcu ta replika ma logo armalite/usmc.

Posted

a jakas giwerka do 1300-1400 zl. z batka i ładowarka ?

nowa/uzywka.

W linku masz... emki najnowsze G&P po niecałe 1000 zł. Aku i ładowarka się zmieścisz w tym przedziale, sklep Ci dobierze.

Posted

W linku masz... emki najnowsze G&P po niecałe 1000 zł. Aku i ładowarka się zmieścisz w tym przedziale, sklep Ci dobierze.

już kupiłem , można zamknąć.

Posted

Gratuluję zakupu. Może kiedyś kupisz Lipo ;-) Świetne batki.

wiem że są bardziej wydajne ale jak dla mnie jak na 1 replikę AEG to za dużo zabawy w przerabianiu :P