Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobrze, że znalazłeś mappacki. Ja zaczynam od instalacji "GS Ultimate Coop Map Pack", gdyż z tym co było napisane na podanej przez Ciebie stronie, drugi mappack składa się też z podmienionych dźwięków i grafik. Z tym wolę poczekać.

I teraz jeszcze jedna ważna rzecz- ja mam wersje z Kolekcji Klasyki (z dodatkiem Saber Squadron) wydanej przez Cenege. I tu podobno pojawia się problem, gdyż CD-KEY z tego wydania uniemożliwia grę przez internet. Jak znajdę gdzieś działające rozwiązanie (podobno zamiana małych liter na duże w rejestrze wystarczy), to podzielę się nim tu na wszelki wypadek.

A i pozwolę sobie na cytat, który może nam pomóc:

EDIT:

A co do instalacji mapek do coop-a dla H&D 2, wydanego w KK przez cenege - to chyba trzeba zainstalowac sobie najpierw patcha od cenegi. Jak zwykle goscie cos musieli popsuc. Nie wiem tylko, na ile ten patch cenegowy jest potrzebny w sytuacji gdy instaluje sie podane na poczatku mappacki. My zaczynalismy gre na golej wersji H&D2 i mocno sie zdziwilismy, ze coop nie byl dostepny. Dopiero patch pomogl - bo pojawily sie stosowne mapy.

Linka do patcha: http://www.download.cenega.pl/download_system/?ID=1230

PS. Nie wiem, czy już nie powinniśmy zacząć kontaktować się w innym miejscu niż to forum. Nie do końca jestem przekonany, czy nasze ustalenia nie są już offtopem.

Edited by $limak
Posted

EE tam, od razu offtop :-F. Zainstaluj podstawkę oraz Sabre Squadron, zmień litery cd-keya w rejestrze oraz odpalaj przez SS, nie przez podstawkę. Wtedy bez problemu można grać w coop'a.

W tym drugim mappack'u to są 3 instalatory więc nie jest koniecznie instalowanie dźwięków i grafik, można też same mapy. Ja mimo to ściągnąłem sobie oddzielne tekstury na broń (M1 Garand ma ładne ciemne drewno i białe oznaczenia :) ).

Ja dzisiaj mogę grać, jedynie muszę zrzucić grę na lapka, gdyż blaszak mi ostatnio coś muli i nie chce współpracować z czymś bardziej zaawansowanym od worda ;).