Hellrider Posted December 26, 2009 Report Posted December 26, 2009 Czołem chłopaki! Chciałem zadać pytanie odnośnie tychże butów http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=3118 czy ktokolwiek jest w stanie cokolwiek powiedzieć o tych butach? Przeszukałem forum ale niestety nie doszukałem się niczego konkretnego. Widzę że buty wyglądają dość solidnie i są w dość przystępnej cenie jak na buty "MAGNUM". Co ponadto, jeśli chodzi o same opinie ciężko coś znaleźć konkretnego. Doszukałem się także tego, że wspomniany wyżej produkt oferują dwa sklepy: Specshop.pl i jakiś syf którego teraz nie pamiętam a o którym nigdy wcześniej nie słyszałem. Czy ktoś z was widział je na oczy, spotkał albo nawet teraz ma je na nogach? czy możecie cokolwiek powiedzieć? a może to jakaś mistyfikacja? sprzedają jakieś dupiate buty (które nie wyszły i mają więcej wad niż ani jednej zalety :-F ) pod nową nazwą? Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje i sugestie. Tudzież linki do stron gdzie można było by poczytać o tychże butach. Quote
Maciek V2 Posted December 27, 2009 Report Posted December 27, 2009 Witam. Buty weszły do sprzedaży jakieś dwa lata temu. Są tańsze w porównaniu do innych magnumów dlatego, że są wykonane ze skóry ekologicznej. Obecnie, dostępne są tylko jako końcówki serii, z racji tego, ze dystrybutor ich już nie ściąga. Przyczyną była raczej dość duża liczba reklamacji, niż słaba sprzedaż. Buty MAGNUM RESPONSE występowały też w wersju krótkiej. Pozdro :) Quote
Hellrider Posted December 29, 2009 Author Report Posted December 29, 2009 Odpowiedź wyczerpująca i dziękuję za nią :) Podobno Magnumy Classic też są bardzo wadliwe. Ale to tak nawiasem bo to nie ten temat. Tymczasem dziękuję może komuś się ten temat przyda dla informacji :) Quote
M_V2 Posted January 7, 2010 Report Posted January 7, 2010 To prawda Magnum Classic został wypuszczony w bardzo wadliwej serii jakieś dwa lata temu, wiązało się to z przeniesieniem fabryki z Chin do Wietnamu. Na szczęście produkcja wróciła na nowo do Chin i jakościowo się poprawiło. Quote
Recommended Posts