Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno ten gościu był goły...teraz jak z nim ostatni raz walczyłem to mi zabrał trochę życia(miał kałacha),ale go zabiłem bardzo łatwo z UMP.ogle polecam UMP,wcześniej miałem kałacha i wysiada.

Posted

Taaa... Zakladam MAFIE! Kto sie przylacza? Jakies pomysly na nazwe? :)

Aha, niedlugo kupuje Auto Shotguna, opisze pierwsze wrazenia ;).

PS. Kto jest kozak i ze mna zawalczy? Nick: Morthias :D

Posted

Moj nick to Morthias, mam 1812 XP i Auto Shotguna. Kto jest chetny - niechaj staje ze mna do walki ;)

Auto shotgun sprawuje sie ZAWALISCIE! Taka dobra bron a kosztuje jedyne 16000 ;>...

Wraith - rozlozylem cie 2 razy (raz z shotguna i raz z AK47 ;) ) - ulepsz swoja postac! :)

Posted

Mału update do mojego wyposażenia

hełm:Bandana

Pancerz:Bubble Jacket

Spodenki:Fancy Pants

Buty:Running Shoes

Broń główna:Desert Eagle

Broń boczna:UMP(niedługo autoshotgun)

Posted

No dla mnie jeszcze 20.000 i bede walic z M60...

A gra nudna i owszem... ale chyba najfajniesza rzecza jest przebieranie swego gangstera w nastepne ciuszki i zbieranie na filmiki kolejne.

Posted

Railgun jest fajny. Jak na railguna przystało jest bardzo "szybki". W momęcie strzau natychmiast pojawia sie zielona linia(w bulet timie działa równie szybko). Jest za to nie za mocny i ma słabą szybkostrzelność.

Pozdrawiam!

Posted

Przylaczajcie sie do AirSoftPoland - jak dotad jest nas dwoch (ja i Smutny :P )! Teraz wymienie AK na flamethrowera - bedzie niezla jatka :DDD

PS. Jednak nie bede wymienial - sprzedam i AK i Shotguna i kupie Desert Eagle'a a potem Buddha on a String i Gold Earring ;)