Krycha27 Posted December 23, 2009 Report Posted December 23, 2009 Witam ! Jak do tej pory udawało mi się wszystkie problemy z moimi replikami rozwiązywać samemu lub przy pomocy naszego forum ale dziś muszę poprosić was o pomoc . Problem z ta Berettą może być już oklepany ale to nie znaczy że nie mogą wystąpić nowe problemy, a więc : Wszystko było Ok do czasu (jak to zwykle bywa) w pewnym momencie zamek się za cioł a w komorze pojawiły się DWIE KULKI i tak już mu zostało. Na początku myślałem że to wina maga że strzelina się wyrobiła i że przy delikatnym dotknięciu wylatują dwie kule ale zaraz to rozwiałem bo kolo ma taka samą i pożyczyłem od niego maga i to samo. Następnie rozkręciłem i wymieniłem gumkę i dalej to samo, później rozebrałem ja jeszcze kilka razy ale i tak to nic nie pomogło. Zastanawia mnie tylko jedno bo nie mogę sobie przypomnieć czy hop ma takie delikatne ścięcie i nie wiem czy tak jest oryginalnie czy tak się już wyrobił (jeżeli nie wiecie o jakim ścięciu mówię poprę ma wypowiedz zdjęciem ale dopiero jak temat się rozkręci ) Z góry dzięki. Quote
Recommended Posts