W_POGONI_ZA_FRAGIEM Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 No przeciez nie bede wsypal od tak piasku i zalewal go woda, swoja droga to by bylo ciekawe doswiadczenie, wyciagasz beretke z kabury a tam z magazynku przecieka woda, ale nic to, laduje, strzelam a pompka kaszle piaskiem i mamy swietna bron na wypadek pozaru nie ma co :) A tak na serio piasek przydalo by sie w cos opakowac :) Quote
Nosallo Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 A tak na serio piasek przydalo by sie w cos opakowac :) Zlitujcie się... A jakby to opakowanie pękło? Albo wyobraź sobie tą wilgoć. co by się stało po jakimś czasie. Jakby to się otworzyło. W piachu też są bakterie. Mógłby być nieżły zacap :) Zwiększając wagę magazynka niewiele zwiększysz wagę pistoletu. W modelach, które mają sprężynę z krótką komorą od dołu do góry da się coś wykombinować. W berett'cie poprostu nie ma miejsca. Mag to najcięższy element w M92F. Powtórzę - wątpie aby to zmieniło praktyczną wagę pistoletu. Pogadaj z ludźmi którzy mają ruiny UHC i odkup od nich okładziny rękojeści z ołowiem w środku. Odkręć stare, włóż nowe i na prawdę, waga zwiększy się do.... fajnej :lol: . Zewnętrznie niczym się nie różnią (patrz: w.w. porównanie oznaczeń) Pozdrawiam Quote
Px Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Hmmmmmmmm.... Jak coś to ja mogę sprzedać tralalalala jak coś to pisz na priva. edit: Piasek to zły pomysł. Jak Ci zależy na cięzkim magazynku to kup sobie od UHC na Tajgunie. Ze zniżką chyba 25,50pln. (żeby nie było, że tu komis robię 8) ) Quote
Nosallo Posted March 12, 2005 Report Posted March 12, 2005 Ołów wraz z okładzinami, ponieważ pod marui sam ołów nie podejdzie, potrzebne będą okładziny. Nie piszcie lepiej o ofertach sprzedaży bo moderatorzy się burzą, jak ktoś robi komis z forum - no i chyba słusznie :). Quote
illuk Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Cześć! Odświeżę znowu temat. Otóż byłem dzisiaj w sklepie i mogłem porównać berettki od TM i Cyber Gun/KWC. No i?? No i żadnego porównania nie ma!! Różnica w zasięgu to minimum 10 metrów (a myślę, że nawet z 15). Poza tym, po wyjęciu naładowanego magazynku z CG wysypują się kulki... w TM takie coś nie ma miejsca... Myślę, że naprawdę warto wstrzymać się trochę z kupnem, dołożyć trochę kasy i kupić lepszą wersję, która posłuży dłużej niż rok... Ja na szczęście mam odłożone i po weekendzie kupuje:) aaajjj :) Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts