Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czesc wam maniacy asg

Czy da sie w ogole ubrac za 80-100 zeta ?? chodzi mi o spodnie i bluze czy tam jakas koszula. Nie wazny jest kolor, byle bym wygladal jak wojskowy albo jakis najemnik :twisted: . Albo czy jest jakis marker czy cos podobnego zeby pokolorowac stara bluze i spodnie (ocywiscie dres 8)

Posted

dzi3ki dzieki :D

Szukalem tanich ubran poniewaz matka odciela mi tygodniowe kieszonkowe z 20 zl do 5 n/c , a ja potrzebuje jakiegos ubranka jeszcze w ty miesiacu, tak wiec jeszcze raz wam dzieki

Posted

a no zeby nowego tematu nie zakladac to tu sie spytam- ma ktos na stanie mundur WP aktualny (za rozsadna cene rzecz jasna... :D ) do sprzedania ??? ew. moze byc jakiejs innej formacji, ale w barwach lesnych... :D + za rozsadnie wycenione kamasze tez ktos moja wdziecznosc dozgonna otrzymac moze... :D

ps wymiary jak co to dam... :D

wzrost: 186

gira: 44/ 44.5

Posted

Mundur WP - 110 zł + koszt wysylki, podajesz rozmiar, sprawdzam czy jest jakis pasujacy, wplacasz kase, ja wysylam.

Buty WP - "Desantowki" - 110 zł + koszt wysylki, podajesz rozmiar, sprawdzam czy jest pasujacy, wplacasz kase, ja wysylam.

Wszystko oczywiscie nowe nie uzywane !

Posted
Sprzedma Ci nowka komplet czarnego munduru polskeigo za 80 zł + przesylka. Komplet = spodnie + bluza.... nowka wszyćko ;), podaj tylko wymiary ;D

Mundur WP - 110 zł + koszt wysylki, podajesz rozmiar, sprawdzam czy jest jakis pasujacy, wplacasz kase, ja wysylam

Spieszcie sie bo ceny rosna! :D

;)

Posted

ceny to raczej malej bo gdzie by nie spojrzec to po 120/130... :lol:

ze lesnika rzecz jasna... :D

ps mam narazie ciutek mniej kasy od wymaganej kwoty (no chyba ze guna nie kupie...:? :D ), takze skontaktuje sie jeszcze w celu ewentualnego nabycia sprzetu... i dzieki za info...

Posted

moj kolega sprzedaje polskiego plamiaka za 90zl... stan WYSMIENITY... uzywany moze 2 razy... (to debil jest, znudzilo mu sie ASG i przestal przychodzic bo sadzi ze wrci jak kupi super giwerke...)

Posted
moj kolega sprzedaje polskiego plamiaka za 90zl... stan WYSMIENITY... uzywany moze 2 razy... (to debil jest, znudzilo mu sie ASG i przestal przychodzic bo sadzi ze wruci jak kupi super giwerke...)

tylko role graja tu wymiary... i to dosc znaczaco, bo na bank sie nie wcisne w cos na 165 cm np... :D

ps mam nadzieje ze wytrwaloscia przerosne owego osobnika kilkakrotnie... :D :wink:

Posted

hmmm nowe z dziebka drogie (czytaj- moge dostac tansze)... :? a second hand ( :D ) juszaco tanie... :D

ps tak ogolnie to wpadlem na pobysl zeby zagadac do dziadka (plk. w stanie spoczynku :D) o skolowanie nowki za conajmniej 3/4 ceny... :twisted:

jesli taki manewr przejdzie bedzie mozliwosc zaopatrzenia stalego (czytaj- chceta nowke za 60 PLN ??? :D )