Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Szukam broni bocznej do 200zł, nie jestem początkującym w airsofcie, trochę się już strzelałem.

Możecie mnie wyśmiać; mam G36K firmy JG i uważam, że jest bardzo dobrą repliką. Używam jej przez dłuższy czas i jestem zadowolony.

Ale mniejsza, szukam pistoletu który posłużyłby jako broń boczna. Macie jakieś propozycje? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Posted (edited)

"Darth Arend świętą rację ma. Niestety długich ćwiczeń trzeba, by te tajniki Ciemnej Strony Mocy posiąść. Jeszcze droga długa przed Tobą, młody Padawanie" - Mister Joda

Edited by PiterTKD
Posted

...okej xD

To ja jeszcze skorzystam z okazji i zapytam. Czy lepiej jest wymienić lufę na preckę i wymienić gumkę czy kupić sobie broń boczną? Co uważacie, że będzie lepsze?

Posted

Dlaczego ja mówię cały czas o zamykaniu tematu...

Nigdy nie zmieniałem lufy ani hop-up. Czy lepiej żeby zrobił to ktoś w sklepie lub serwisie czy równie dobrze mogę zrobić to samemu?

Posted

Sklepy (i serwisy w sklepach) mogą iść do piachu. Znajdź kogoś w Twojej okolicy, coby to zrobić potrafił (muszą być tacy w Bydgoszczy). Ewentualnie jakiemuś serwisantowi, co to w swoim fachu dobry. Polecam panów z Gildii Serwisantów.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...