Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Midy P&J to dziadostwo. Midy Cymy są podobno OK. Midy MAGa są OK. Ja tradycyjnie polecę krótkie Low-Capy P&J, nie widziałem lepszych magów do AK a widziałem i miałem/używałem kilka rodzajów.

Posted

Midy P&J to dziadostwo. Midy Cymy są podobno OK. Midy MAGa są OK. Ja tradycyjnie polecę krótkie Low-Capy P&J, nie widziałem lepszych magów do AK a widziałem i miałem/używałem kilka rodzajów.

I długie lowy P&J. :mrgreen:

Posted (edited)

Są zauważalnie gorsze od krótkich. Krótkie są tak naprawdę produkcji Cymy, a długie o ile dobrze pamiętam JG. Fakt że długie też podają OK ale nie pasują z pudła do wielu replik, gibają się w gnieździe na boki i ząb magazynka (to z przodu) buja się w nich. W krótkich nie ma czegoś takiego, wszystko siedzi sztywno i pasują z pudła bez jakiejkolwiek modyfikacji do większości replik, bez bujania się w gnieździe czy jakiegokolwiek piłowania zatrzasku.

Edited by MAJOR762
Posted

Sam nie mam, kiedyś miałem 3 ale to z 2lata temu i to przy pierwszych kałachach cymy z 290FPS :) . Obecnie używa ich 2 kolegów jeden w AK CA a drugi w cymie i w obydwu siedzą dobrze i super podają.

Posted

a kałasz z krótkim magiem wygląda cudnie :-P

miałem krótkie magi (hicapy) od TM wystrzeliwywały wszystkie kulki po jednym nakręceniu

testowałem też krótki hicap chyba CYMY (od krinkowa) też wtwalał wszyttkie kulki po jednym nakręceniu

• 6 months later...
  • Create New...