kubek22 Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Witam. Przymierzam się do kupna repliki M4A1 Universial Version z ICS. Przeglądając dane repliki zobaczyłem ze ma ona abs'owe body, i tu jest moje pytanie :Czy warto dokupić po jakimś czasie metalowe body i czy to abs'owe nie niszczy się tak łatwo. proszę również o opinie użytkowników. Pozdrawiam :uśmiech: Quote
PRESTON Posted December 12, 2009 Report Posted December 12, 2009 Odpowiem krótko: jestem jedyny w Polsce który złamał body plastic i to z mojej winy. Kupuj w ciemno nie ma lepszej jakości za tą cenę. Poczytaj wątki o ICS w forum I klas. Quote
PiterTKD Posted December 13, 2009 Report Posted December 13, 2009 ABSowe body wcale nie są takie słabe. Kiedyś zaryłem lufą emki w ziemię, i to dość mocno, a ABSowy korpus się niezbyt tym przejął. A body na metal opłaca się wymienić choćby dlatego, że masz +50 do lansu i +75% do realizmu. Quote
tymidus Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Nie masz o co się martwić abs to mocny materjał Quote
kubek22 Posted December 23, 2009 Author Report Posted December 23, 2009 dobra tyle chciałem wiedzieć :P temat do zamknięcia Quote
Recommended Posts