Guest (ID:6452) Posted July 13, 2010 Report Posted July 13, 2010 (edited) No ale nawet w pomieszczeniach, np korytarz zdarza się strzelać np na 15m a wtedy przykładowo 0,1s ma już znaczenie :D. Piszę bo ostatnio stały się popularne u nas strzelanki wyłącznie na gaziaki i shotguny w pomieszczeniach i takie mam doświadczenia. Nie sieję z dwóch (choc bym mógł) bo zmiana magazynka to horror... że nie wspomnę o braku celowania :D i jedyne co to daje to lans. Mozna by wydzielić albo wywalić w kosmos bo jedni wolą blondynki a inni brunetki ale ja wolę rude :D dlatego sie nie dogadamy haha. Pozdrawiam. Edited July 13, 2010 by dexterkrak Quote
Errhile Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 Mozna by wydzielić albo wywalić w kosmos bo jedni wolą blondynki a inni brunetki ale ja wolę rude :D dlatego sie nie dogadamy haha. Pozdrawiam. OT: Dogadamy, oj, dogadamy - mamy tu silną grupę wielbicieli tycjanowych piękności... Quote
Tuksiak Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 [off] Pisałem już, że wolę rude ;-). Nie raz i nie dwa ;-). Ale co tam. Też sie strzelamy na sringi (czyli szoty nie licząc dobitego agm-a i swd w liczbie sztuk 1), oraz gazowe pistolce. Nie zaobserwowano podobnych ujęć ;-). [/off] Quote
Recommended Posts