Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam,

w najbliższym czasie będę miał możliwość przywiezienia sobie paru gratów z USA do Polski.

Jeśli już wystąpiła taka okazja, to pomyślałem o przywiezieniu czegoś typowo na handel u nas :)

Czy moglibyście mi doradzić, co opłaca się przywozić, żeby z jakimś tam zyskiem sprzedać?

Jakieś Cirasy? Iby? Hełmy? Kolimatory? Noktowizory?

No po prostu nie mam pojęcia, hehe :P

Liczę na Waszą pomoc,

dziękuje z góry.

EDIT:

Możecie podać mi linki do jakiś for airsoftowych / militarnych itp. z USA które zawierają takie komisy, jak u nas m.in WMASG ? Będę wdzięczny.

Posted

Hej,

Oplaca sie brac wszystko od sosu sojowego po czesci do auta.

Zobacz sobie ceny na allegro I porownaj do tych na ebay I wybierz cos na czy bedzie najwieksze bicie I jednoczesnie bedzie zajmowalo najmniej miejsca/bedzie mialo niewielka wage.

Bardzo duze bicie jest na wszelkiegi rodzaju optyce I elektronice(aparaty, laptopy etc...)

Sorrki za brak PL znakow

Posted

Hej,

Zobacz sobie ceny na allegro I porownaj do tych na ebay I wybierz cos na czy bedzie najwieksze bicie I jednoczesnie bedzie zajmowalo najmniej miejsca/bedzie mialo niewielka wage.

Bardzo duze bicie jest na wszelkiegi rodzaju optyce I elektronice(aparaty, laptopy etc...)

Sorrki za brak PL znakow

topic description - Panie Moderatorze.

Posted

What ??

2lvjp4z.jpg

Hej,

Sorrki za brak PL znakow

Posted

Aaaaaaa, no racja, my bad.

Anyway, przez optykę rozumiem lunety, kolimatory, noktowizory

Nie ma sprawy.

Myślałem nad noktowizorami, pvs7 / 14 - czy jak tam one się nazywają.

Zastanawiam się tylko, czy byłby na to popyt, z jednej strony, jest troche osób rekonstruujących USMC itp. ale jakby nie patrzeć, to jest dość drogi sprzęt.

Posted

Jak by nie patrzeć przewiezienie PVSa przez granice to dość spory wyczyn :D

Ano, jak za to jak złapią to przynajmniej będziesz mógł sporo przedłużyć swójpobyt na Hamerykańskiej ziemi.

Oryginalne, kontraktowe umundurowanie USMC.

Nie opłaca się, bo mundury są ciężkie a ich cena na eBay niska więc zysk mary jeżeli w ogóle...