Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam następujące pytanie do użytkowników tychże magazynków. Jak wygląda sprawa z ich funkcjonalnością! Czy mają tendencje do zacinania itp. problemów.

Licze, że ktoś odpowie bo chce zakupić i AK i waham się pomiędzy dwoma midcapami, a jednym hicapem. Te 600 kulek nie dość,że grzechocze to i jakoś mało realne :) .

Pozdro

shmege

Posted

Nie mam kałasza, ale bierz 2 midy, ja bym z wielką chęcią wymienił swojego Hi na Mid. Nic tak nie wkurza jak grzechotka kiedy próbojesz kogoś zajść. No i kolejna wada, daje poczucie nieskończoności kulek. Wiele razy miałem takeigo zonka w środku walki :/

Posted

Uzytkuje mid-capa AK-47 od czasu jaki sie pojawily w Polsce, czyli od ladnych paru miesiecy. Nie wystapily nawet najmniejsze problemy z podawaniem kulek czy zacinaniem.

Poza tym pokrycie powierzchni metalowej maga imitujace oksyde jest znacznie trwalsze od magow TM, z ktorych farba bardzo latwo sie zdrapuje.

Posted

Znajomy, któremu odsprzedałem AK wymienia właśnie mid-cap'a na 2 low-cap'y TM. Podawanie kulek kończyło się mniej więcej po wystrzeleniu połowy magazynka. Jedno odesłanie do sklepu nie rozwiązało problemu. Grzebać w czymś na co była jeszcze gwarancja nie chciał, więc zirytowany postawił na sprawdzone rozwiązanie...

-