Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Militara-demobi.Kolejny sklep stcjonarny.

Recommended Posts

Posted

Witam.Dziś natrafiłem na ten sklep .Podobno nie dawno otwarty także piszę informacyjnie .Sklep mieści się przy ul.Plebiscytowej 28 asortyment to głównie demobil niemiecki oraz USA i PL.

Ceny do przyjęcia kupiłem parę rzeczy .Jeżeli ktoś będzie potrzebował nr tel. to proszę na PW bo nie mam zamiaru reklamy robić.

• 2 months later...
Posted

Wiedziony ciekawością odwiedziłem go wczoraj. Chwilę poświęciłem na rozmowę - sklep istnieje od końca listopada 2009, tak więc jest raczej "świeżutki".

Ceny są przystępne, obsługa wg. mnie co najmniej +dobra, może nawet -bardzo dobra (z racji zawodu zwracam na to szczególną uwagę i patrzę bardzo krytycznie).

Spisałem przykładowe ceny i jak teraz rozglądam się po komisie/sklepach/allegro to raczej z pewnością odwiedzi się jeszcze ten demobil. Ceny niektórych asortymentów są konkurencyjne, zwłaszcza, gdy odliczy się koszt wysyłki jakiego nie trzeba płacić.

Jak napisał wyżej kolega - Plebiscytowa 28. Idąc od kina Rialto, znajduje się on po lewej stronie ulicy, dwa skrzyżowania powyżej tablicy wyświetlającej aktualny stan powietrza.

• 3 weeks later...
Posted

Więc tak, co mają to głównie sprzęty BW, austryjackie, LWP, WP, kilka rzeczy US.

Bagnety, mundury, buty, cuda wianki. Obsługa jest BDB.

Kupiłem tam narazie pare rzeczy i litzen dostałem za free :)

Pzdr

Sqnx