adam1981 Posted December 6, 2009 Report Posted December 6, 2009 Cześć, czy ktoś orientuje się jak jest z serwerami do gry rainbow six: vegas 2, czy jest jeszcze sporo ludzi? Quote
bartosz8462 Posted December 15, 2011 Report Posted December 15, 2011 Ja mam RSV2 i serwery sa zawsze czynne, o kazdej poze dnia i nocy. A ogÓlnie graczy jest ponad 100 tysiecy. Gram czesto w ta gre ale mam uzywany cd key i czesto mnie wywala. Cd key kosztuje 15zl. Quote
Trapez Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Po zmianie systemu skasowały mi się save i ciężko odrobić to co się miało. Mam czasem problemy z zalogowaniem ale ogólnie to widać, że serwery stoją. Ta gra ma wiele rzeczy o które wciąż postulują community innych tytułów. Ale najfajniej nie gra mi się w typowy deathmatch tylko w polowanie. Jakieś survivale z falami przeciwników się chowają w stosunku do tego trybu. Quote
bartosz8462 Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Trapez sciągnij save z internetu, miałem taką samą sytuacje i z chomikuj sciągnąłem save z 1 poziomem Elity. Teraz już mam 4 Elite. Quote
Recommended Posts