kluchu Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 je legalnie z kumplami przerabiam malucha tak ze ma silnik od tico(dojdzie w maju) do tego czasu moge go "oblaszyć" i zrocić "szyberdach" z podczepionym M60 AEGiem(ba z kąd wezmę pare tysiecy na M60 :) ) ogolnie strona techniczna mojego przerobironego pojazdu wyglada tak: aluminiowe rurki do okola ( wczesniej pozbyliśmy się nadwozia ) redukcja wagi oczywiście, i zmienione zawieszenie z kolami (felgi aluminiowe oczywiscie :D ) zeby zrobic z tego wojskowy lazik wystarczy go oblachowac pomalowac na moro i dodac z tylu inne siedzenia(prostopadle do przednich) (mozna tez przedluzyc tyl ale ja w to sie z kumplami nei bawie bo nasz pojazd to ma byc rajdowka :D:D:D:D:D) ile za to wyjdzie nie wiem bo nie ja funduje czesci :) Quote
Sonny Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 kurcze a ja kiedyś widziałem Weelisa za 6 tyś złoty!! rocznik 60 (chyba)!! takie coś to by był klimat dopiero! Quote
Sonny Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 tak tylko niewiedziałem jak to sie pisze!! A w necie mi sie nie chciało sprawdzić(no leniwy jestem) A więc chodziło o Wilis'a Quote
Recommended Posts