Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 306
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hah, no ja już widzę tą młodzież, która swoją wiedzę i stylizację w "ersofcie" czerpie z gier ;-)

No zapuśćcie sobie takie brody... Wyzywam Was ;-)

A na gierkę czekam z niecierpliwością.

Posted

http://blog-imgs-21.fc2.com/a/t/4/at4rpg7/20080724210745.jpg ... wystarczy pomysł i ktoś długowłosy do obcinki. Zresztą - można w sieci znaleźć grupy udające amerykańskich żołnierzy z SF z doklejanymi sztucznymi brodami.

Widziałem już w jednym z serwisów o grach na konsole porównania postaci ze szkicu do foty żołnierza SF z Afganistanu. Sęk w tym, że takich brodaczy można pewnie kilkunastu znaleźć na samych fotach, a serwis upiera się że postać z gry jest wzorowana na jednym konkretnym gościu.

Jeśli gra pójdzie w kierunku odtwarzania wydarzeń które miały miejsce w rzeczywistości - zapowiada się ciekawy tytuł.

Posted

ŻADNA inna gra nie przebije lądowania w Normandii w wykonaniu MoH (czy szeregowca Ryana).

Wątpię jednak żeby faktycznie próbowali robić grę na faktach - ujawniłaby zbyt wiele skur... No, wyszło by drugie CoD:WaW. A brodacz? Cóż, jest charakterystyczny i łatwo będzie kojarzyć go z grą.

Posted

A brodacz? Cóż, jest charakterystyczny i łatwo będzie kojarzyć go z grą.

Jak Ghost z MW. Co chwilę widać kogoś w takiej kominiarce.

Co do brody, to jak dziś zaczniemy zapuszczać, to na premierę gry akurat będzie... :wink:

Posted

Oj nie wiem czym musiałbyś smarować :-F

W moim wieku to już samo rośnie. SKS *. Pół roku i broda jak Rumcajs. Napisałbym co jest dobre, ale nieletni tu zaglądają... ;-)

* Starość, K...a, Starość :-F

Posted (edited)

Tjaa... Ta broda dla MoH to jak wąsy kapitana Price'a dla CoD ^^

Poza tym panowie. Fajnie by było babrać się w spesjalforsowym bagnie współczesnego pola walki, bez otoczki heroizmu i ultramegazejefajności żołnierzy USA. Czysta brutalna prawda o wojnie, a nie napierdzielanie setkami magazynków ku chwale szerzenia demokracji. Coś ala pierwszy Half-Life, gzie Marines nie byli przyjaźnie nastawieni :D

Nieco takiego syfu zafundował nam pierwszy MW, za co mu chwała, i mam nadzieję, że EA pójdzie w tą stronę. Choć znając ich politykę to walna jakąś lekkostrawną papkę rated PG13 i będzie trza się cieszyć.

Obym się mylił, bo szykuje się ciekawy tytuł, który ma potencjał.

Edited by zombie_snake
Posted
Mianowicie, zaprojektowaniem trybu dla pojedynczego gracza zajmuje się studio EA Los Angeles (mające w dorobku kilka ostatnich odsłon serii MoH), natomiast opracowanie multiplayera zlecone zostało doświadczonej w tej kwestii ekipie EA DICE (Bad Company 2).

Jeśli to prawda, to MP będzie rewelacyjny sądzac po becie BC2 ;) <3

Posted

Hehe panowie dajcie spokój, to ma by strzelanka a nie symulacja, więc zapomnijcie o odzwierciedlenia działań specjalsów z afghanu, bo ludzie raczej nie będą kupowali gry gdzie przez 3/4 rozgrywki chodzi się lub jeździ aby nacisnąc przycisk na SOFLANie i wezwać F-15/16/18 aby załatwiły sprawę. Tutaj wróg będzie padał gęsto, tylko pytanie w jakiej formie to zostanie sprzedane:)

Posted
Fajnie by było babrać się w spesjalforsowym bagnie współczesnego pola walki, bez otoczki heroizmu i ultramegazejefajności żołnierzy USA.

Grales juz w Modern Warfare 2 ?

Posted

Hehe panowie dajcie spokój, to ma by strzelanka a nie symulacja, więc zapomnijcie o odzwierciedlenia działań specjalsów z afghanu, bo ludzie raczej nie będą kupowali gry gdzie przez 3/4 rozgrywki chodzi się lub jeździ aby nacisnąc przycisk na SOFLANie i wezwać F-15/16/18 aby załatwiły sprawę. Tutaj wróg będzie padał gęsto, tylko pytanie w jakiej formie to zostanie sprzedane:)

Ja bym kupił.

Posted

Hehe ja może też, tylko weź pod uwagę że te gry są tworzone dla ludzi którzy uważają że siły specjalne to herosi zabijający hordy przeciwników gołymi łapkami, i raczej jest to na nich EA ma zamiar zarobić a nie na Mosesie i Otharze którzy chcą super symulacje ze wszystkimi akceptami. Nam pozostają tylko tworzone przez ludzi misje w OF czy Armie

Guest Mati13k
Posted

Ludy też tak pisały po oglądnięciu trailera o MW2 z cytatem z Pisma Świętego o Kainie. A później przyszły dedyki i dzieci płakały. Któż to wie jak to będzie. Ale zapowiada się dobrze, bo nic więcej powiedzieć nie mogę. :mrgreen:

Guest Mati13k
Posted

Pal licho te wszystkie yebanki dla neo kidów. Zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie grę bez bugów, z grafiką Crysisa 2, z realizmem jak ArmaII i prostotą obsługi gry i bezproblemowością jak w COD4, do tego 150 godzinna kampania w afganie i Iraku, można grać Deltą, Marines, a nawet WP, gra zrobiona tylko dla ajersoftowcuf...... A teraz otwórzcie oczy i wybierajcie w co grać w ten wieczór: zbugowaną Armę, Crysisa science fiction czy MW:2 z ciągłym wywalaniem hosta, a może czekać na MOHa, który i tak pewnie będzie kijowy? :lol: