Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam serdecznie mam pytanie czy w Grecji w Atenach są jakieś sklepy asg ??

przed świętami wybieram się do Grecji do ojca i jeżeli by było coś takiego tam zakupił bym sobie parę ''bajerów''

proszę o pomoc

dziękuje pozdrawiam :killer:

Edited by Yuri
Posted

Google?

Naturą tego działu jest pytanie o adresy sklepów w różnych miejscach globu, jest nawet specjalny przyklejony temat odnośnie tego.

Jednakże dużo sklepów nie ma swoich stron internetowych lub/i w ogóle nie istnieje w necie i w związku z tym niepowtarzające się pytania o adresy są jak najbardziej na miejscu i prosiłbym Ciebie użytkowniku sgt.Chaos i innych o powstrzymywanie się od wypowiedzi w stylu "use google".

Jeżeli już sprawdziłeś że bez problemu wyskakują adresy sklepów w google, mogłeś rozszerzyć swoją wypowiedz o odpowiedni link.

Posted

Niestety Grecy nie korzystają z alfabetu łacińskiego, przez co wyszukiwanie jest nieco utrudnione.

Ale zawsze nie zaszkodzi poszukać frazy "airsoft" na greckich domenach (dopisujemy obok słowa kluczowego jeszcze site:.gr). Wyniki:

http://www.google.pl/search?q=airsoft+site...lient=firefox-a

Pierwsze od góry jest jakieś forum, musiałbyś je przejrzeć (np. z pomocą translate.google.com) pod kątem linków do sklepów i sprawdzić, które z nich są w Atenach.

Posted (edited)

no to czeka mnie pracowita noc ale dziękuje bardzo za ten link

i moderatorowi tez dziękuje za wyrozumiałość i poprawienie mnie dzięki wielkie pozdrawiam

PS. na tym forum nie da sie kopiować hehe niestety:( a w klawiaturze nie mam takich znaczków no ale spróbuje ze słownikiem

Edited by Yuri
  • 1 month later...
Posted

Byłem w atenach we wrześniu,widziałem tam sklepy z asg (stragany)

Wokół Akropolu jest taki deptak i tam widziałem np.pattern 83.

Jeszcze w centrum stoisko jest takie duze skrzyzowanie troche dalej carefour i tam jest też(np. widziałem pas molle czyba 4 rzędy molle, takie smieszne) i mundury greckie za 25 € komplet czy jakoś tak .