Niedorozrywkowany Posted November 30, 2009 Report Posted November 30, 2009 Witam, jeżeli zakupię cm.028 S (ponieważ często strzelamy się w budynkach) i będę chciał też móc na strzelanki do lasu jeździć z drewnianą kolbą (wiem, że będę musiał poświęcić trochę czasu przed strzelanką na zmienienie) to mogę zakupić do tej cm.028 S drewnianą kolbę od prawdziwego AK47 (ewentualnie jakieś plastikowe gówno itp.)? Wiem, że mogę, tylko nie wiem, co jeszcze muszę zakupić, aby dało się ją zamocować? Inne body? A jeśli tak, to jakie? Pozdrawiam Quote
Filipoo23 Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Tyle przeróbek, że sensu nie widzę. I tak ta kolba Ci się prędzej czy później złamie, a maltretowanie jej wymienianiem na stałą i na odwrót tylko przysporzy Ci kłopotów. Nie ma sensu. Wiem, bo miałem i wersję ze stałą i składaną. Quote
P3t3r Posted December 14, 2009 Report Posted December 14, 2009 Eureka! Kup CM.037! Bebechy te same, a sama replika jest sporo poręczniejsza. Tylko może się trochę gorzej sprawować w lesie ze względu na ~2 razy krótszą lufę. Ewentualnie kup normalne CM.028, odkręć kolbę, a baterie przyklej zamiast dekla. Quote
LOLekno Posted June 20, 2010 Report Posted June 20, 2010 Zdecydowanie odradzam wersję "S" - jeżeli nie masz kasy na lepsze repliki to bierz 028 ze stałą. Quote
PiterTKD Posted June 24, 2010 Report Posted June 24, 2010 @LOLekno Troszkę za późno się zerwałeś z odpowiedzią. Temat był pół roku temu, więc pewnie założyciel tematu już dawno kupił replikę. Ale nie ma jak to odgrzać kotleta :) Quote
Recommended Posts