Domin007 Posted February 18, 2013 Report Posted February 18, 2013 Garnek - spoko, spoko, temat nie umarł, będzie robiony. Skoro Pomorze, Podkarpacie, Wielkopolska czy Śląsk mogą, to my też możemy. Chciałbym tylko zaznaczyć, że słusznie jest postawić na jakość imprez, a nie ilość. Wolałbym by odbyły się 3 - 4 imprezy w roku ale na wysokim poziomie organizacji i stylizacji, niż 12 strzelanek zrobionych byle jak. Błysk - łódzki pakt na rzecz stylizacji (gosh, musimy jakąś sensowną nazwę wybrać) jest otwarty i chętnie każdego przygarniemy na imprezy stylizowane. A jeśli chcesz wstąpić do grona rekonstruktorów WP sprzed 1939 r. to polecam Ci GRH Strzelcy Kaniowscy z Łodzi: http://28pp.prv.pl/ Quote
Gor Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Wszystko super Koledzy, ale pośród zgłoszeń na 'Varsity' Marcowe mamy ludzi z Wielkopolski, Wawki, czy Zachodniopomorskiego a od was ni widu nikogo. Daleko nie macie, autostrada jest, na co czekać? ;) Quote
Domin007 Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Zaczynam robić propagandę i rekonesans w Łódzkiem. Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
Gor Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Uuuu- Goebbels to z ciebie nie będzie ;) Póki co brak odzewu z Łodzi, szkoda :/ Quote
Domin007 Posted March 13, 2013 Report Posted March 13, 2013 Może dlatego, że przeszedłem już na dobrą stronę mocy ;) Gdyby nie inne zobowiązania, sam bym przyjechał :) Ponadto czekam aż z Czech mój battle dress przyjedzie, także jeszcze chwilka... Quote
Gor Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 jutro,jutro- zawsze jakieś jutro! :P Jak w lecie olejecie zlot to już na serio się obrażam,szczelam fochem o ścianę i 'porzucam waszmościów kompaniję' :P Quote
Domin007 Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 I vice versja :) Koniec czerwca - początek lipca, albo coś z Włoch albo coś z Francji będziemy robić i liczymy na liczny udział. A słyszałem, że u Was to jakaś Dunkierka się szykuje latem? Prawda li to? Quote
Gor Posted March 21, 2013 Report Posted March 21, 2013 Dunkierka nie, a to dlatego że 40' daje słabe pokrycie w wyborze sprzętu i stylizacji ekip które się pojawiają. Front zachodni i owszem. Prawdą jest że trzeba zerkać do kalendarza- po to powstał. Termin zlotu klepnąłem z początkiem roku na pierwszy weekend lipca. Quote
Lukas42 Posted October 23, 2013 Report Posted October 23, 2013 =NAS= wysłałem Ci wiadomość na priva. Wszystkich chętnych do gry ASH po stronie niemieckiej zapraszam do wstąpienia do naszej grupy - www.19division.cba.pl Z chęcią spotkamy się w Warszawie aby omówić przyszłość ASH, zależy nam na rozwoju małymi kroczkami imprez historycznych ASG w kierunku rekonstrukcji.. ;) Quote
Recommended Posts