Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Serwisanci - opinie/dyskusje (zapoznaj się czerwonym dopiskiem pod pierwszym postem)

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Również polecam Poldecka. Widać że się zna na replikach. Świetny kontakt oraz informacje na bieżąco o stanie repliki. Gdybym miał kolejną replikę do naprawy/ przeglądu/ tuningu na pewno wysłałbym ją do niego.

Posted

Po rozmowie z Poldeckim rowniez jestem pozytywnie zaskoczony. Napisal do mnie w innej sprawie, a dostalem zupelnie bezinteresownie kilka rad. Naprawde duzy plus, bo w dzisiejszych czasach malo kto pomaga bezinteresownie.

Posted (edited)

Polecam Poldeck'a - replikę naprawił mi solidnie i szybko. Wytrzymał cierpliwie moje dociekliwe ględzenie na GG :) i do tego dał mi kilka rad jak na przyszłość dbać o replikę. Wielkim plusem jest też to że wysyła replikę od razu po tym jak ją naprawi. Słowem - wzorowy serwisant!

Edited by Maku3225
Guest gecko123
Posted

Ja za to nie polecam MyN3. Nie żeby było tragicznie, ale oddałem mu mojego AK (CM.031) na serws. Był praktycznie cały w częściach, GB był cały, w body była urwana ta część trzymająca hopa i ta która przytrzymuje podstawę szczerbinki. Zarządał 250 zł, oczywiście zapłaciłem. Jedyne co zrobił to kupił nową szczerbinkę, złożył na odwal (gigantyczne luzy, podstawa przesunięta o 0,5 cm do przodu, razem z całym przodem. Resztę zalał jakąś pianką i klejem. Po usunięciu tego doprowadziłem go do normalnego stanu. Nie jest zbyt dobrym serwisantem, a ceny ma koszmarne. Tłumaczył się, że kałasz był w okropnym stanie, jednak za 250 zł, nie licząc przesyłkek, można dostać prawie nową cymkę, oczekiwałem, że zrobi wszystko na błysk, jednak po prostu naciągnął mnie.

Posted

To i ja polece poldecka, bo mnie zmusza...

m14 TM ładnie zrobione na wyborowe, kultura pracy na m150 dużo lepsza niż m4 G&P na m120 po serwisie asgshopu, nie słychać zębatek tylko zdeżenie głowic cylindra i tłoka, serdecznie polecam.

Pozdrawiam,

Laokoon

Posted (edited)

Żeby nie było, to o zmuszaniu to był kiepski żart, polecam go dobrowolnie :D Przepraszam, to sformuowanie nie miało w żaden sposób zaszkodzić opinii, na jaką poldeck zapracował.

Serio poldeck jest bardzo godny polecenia, replika po wizycie u Niego śmiga aż miło a i przez internet potrafił pomóc mi doprowadzić do porządku inną. Widać dużo wiedzy i doświadczenia, moje repliki długo nie trafią do kogo innego niż on.

przepraszam za post pod postem, polecam i pozdrawiam

Laokoon

Edited by Laokoon
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ja bym polecił Mamuta, ten masoński pomiot robi mi repliki od kiedy skończył się GunSmith (gdzie zresztą przyuczał go do fachu Stan). Moje m14, m4 a obecnie Gazowy Scar i AWF nigdy nie były w lepszej formie. Gorąco polecam. ;)

Posted

Gorąco POLECAM Dexterkraka. Przyjął giwerę na serwis chociaż tak jak ja, widział ją pierwszy raz na oczy. I co najważniejsze udało mu się! :icon_biggrin: Widać, że przyłożył się do pracy, wszystko elegancko wyczyszczone i przesmarowane.

Krótko mówiąc: szybko, tanio i solidnie!

• 3 weeks later...
Posted

No coz moge powiedziec, jak masz problem to wal do Poldeckiego :) super serwis replik . W moim przypadku 2szt. zrobione i bedzie wiecej :) pomorze doradzi, podpowie co mozna zrobic aby było lepiej.

Posted (edited)

Z czystym sumieniem polecam Kicpe. Naprade super, dobry kontakt, zrobił moją replike szybko pomimo braku czasu, daje dobre rady jak dla kumpla chociaż się nie znamy nawet, i w ogóle dba o pełne zadowolenie klienta, a nie odwala robotę. A sama replika naprawiona profesjonalnie, estetycznie i dokładnie.

Edited by Roni92
  • 2 weeks later...