Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Serwisanci - opinie/dyskusje (zapoznaj się czerwonym dopiskiem pod pierwszym postem)

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polecam również z Bytomia człowieka o nicku Mrówa na wmasg ma Adamus21

Jest tani ale repliki robi szybko i rzetelnie. Miałem styczność z paroma ludźmi od serwisu i tylko u Mrówy zawsze jestem zadowolony z efektu. Z czystym sumieniem mogę go polecić.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Szukam osobę kumatą z Poznania lub okolic co pomoże mi i pokaże jak zmienić preckę i gumkę w swojej M4. Sam na podstawie filmików instruktażowych na YT wolę tego nie robić. Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Posted

Czy jest ktoś w okolicy Trójmiasta, który jest w stanie naprawić regulację pionu w kolimatorze EoTech 552 od TomkaPL?

Słyszałem dobre opinie o Poldku, więc jeśli się zgodzi to jemu wyślę celownik, ale może ktoś z okolicy chce zarobić :D?

Posted

Jeśli chodzi o Kraków to polecam Kantka. Robił mi elektrykę (kable niskoooporowe i wymiana wtyczek) w dwóch replikach i jestem bardzo zadowolony - szybko i na poziomie.

Posted

Witam!

Jeśli chodzi o serwis w Poznaniu i okolicach replik głównie AK i na GB v.3 to polecam użytkownika o nicku: czolgista1986

Szybko, solidnie i tanio! I do tego nareperował replikę na moich oczach :icon_biggrin:

Polecam! :wink:

• 2 weeks later...
Posted

Polecam Przemo02 , składał mi m249 pj . Solidna i dobra robota. Świetny kontakt i informowanie o postępach prac , szybko wykonana robota - czego chcieć więcej ? . Jak najbardziej Polecam !

• 2 weeks later...
Posted

Do wszystkich zainteresowanych:

PRZEPROWADZIŁEM SIĘ!

Jeśli ktokolwiek chce mi wysłać cokolwiek bez zapowiedzi (a i tacy tytani już byli) to niech wcześniej spyta mnie o adres!

Jeśli ktokolwiek wyśle cokolwiek na stary adres a nie zapyta wcześniej, to ma pecha, robi komuś obcemu prezent z repliki.

Posted

A ja chciałbym bardzo polecić użyszkodnika Rogal138. Bardzo fachowo zajął się naprawą, lekkim tuningiem i różnorakim dopieszczaniem mojej Fiveseven TM. Świetny kontakt, konkurencyjne ceny, profesjonalne podejście i duża wiedza. Czyli wszystko, czego od serwisanta można chcieć. Obecnie jest u Niego mój SWD Real Sworda, a niedługo leci też Famas TM - jednym słowem - mam do Niego pełne zaufanie.

Polecam i pozdrawiam,

Lao