Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Serwisanci - opinie/dyskusje (zapoznaj się czerwonym dopiskiem pod pierwszym postem)

Recommended Posts

Posted

Polecam Poldcka, miło fajnie i profesjonalnie .....

Ilość FPS na chronometrze, przerosła moje oczekiwania, pełen profesjonalizm, do tego można zobaczyć legendarne repliki oraz sprawdzić jak działa radziecki noktowizor.

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temat został wyczyszczony. Jeśli w stronę któregoś z użytkowników ponownie zostaną skierowane zarzuty - odbędzie się to za pośrednictwem prawdziwego konta.

Posted (edited)

Dzisiaj odebrałem kolejne dwie repliki od Poldcka , jak zwykle obydwie strzelają magicznie :))),zostały tylko dwie repliki w teamie które jeszcze nie były na stole operacyjnym wyżej wymienionego.Zasłużył na miano naszego teamowego serwisanta :D.

Edited by Rengi
Posted

Nie będę wyjątkowy - polecę serwis Chimera Airsoft. Replika zrobiona przecudnie, wyciśnięte z niej zostały siódme poty. Perfekcyjne podejście do roboty - solidnie, odpowiednio szybko. Kontakt też wzorowy.

Posted

Witam! Bardzo polecam serwis u Poldcka replika zrobiona bardzo dobrze, kontakt też bardzo dobry ogólnie jak ktoś chce dobrze i szybko zrobić replikę to polecam wysyłać właśnie do niego.

Guest martinez 81
Posted

Ja też mogę z czystym sumieniem polecić Poldka.Tanio szybko i fachowo:)

Posted

Poszukuje serwisanta z okolic Gliwic, Zabrza, Rudy Śląskiej do zrobienia G36. Problem szczelności, bo nie wierze żeby w miesiąc sprężyna się zbiła tak że spadło z 520 na 420 fps.

Posted

Od siebie polecę Lukirę. Kontakt bdb, o wszystkim byłem informowany, powiedział mi co w trawie piszczy i zrobił jak cza. Cena w porządku, czas również okej, replika strzela jak ta lala, jestem zadowolony i polecam tego oto Pana :)