Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Serwisanci - opinie/dyskusje (zapoznaj się czerwonym dopiskiem pod pierwszym postem)

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

No ładnie, a biznes leży i kwiczy :maniak_jezyk2:

Swoją drogą, to chciałbym w tym miejscu zareklamować mosfety z hamulcem produkcji Kicpy - działają bezbłędnie!

Edited by Gallain
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Kto mi powie jak jest z kontaktem z Poldkiem ? Próbowałem napisać przez gg (najbardziej lubię tak się komunikować bo rozmowa jest na bieżąco) ale go nie ma. Mam się zgłosić na pw?

pozdrawiam

ostatnio się logował 2 dni temu na wm, może po prostu ma przerwę. :)

Edited by maczo007
  • 2 weeks later...
Posted

Dwie repliki odebrane od AnR`a. W obu Peknięte gearboxy- były w tragicznym stanie, teraz repliki wyglądają i działają tak jak powinny :)

Zaprawdę zuch chłopak :D

• 3 weeks later...
Posted

Nie będę ściemniał, z czystym sumieniem POLECAM AnR'a. Widać, że zna się chłop na rzeczy.

Marcinek możesz być pewny, że będą chętni :wink: Nie każdego zadowalają oznaczenia wybijane w chałupniczy sposób. Jak coś to masz już pierwszego :icon_razz2:

Posted (edited)

robiliśmy z ludźmi z teamu grawerkę laserem i wychodziło około 5zł za element pod warunkiem, że miałeś wzór do grawerki w wektorach ;P. Znalazłem u mnie w mieście jeszcze człowieka który ma grawerkę CNC nie laserową ale jeszcze nie wyceniałem nic. Powierzchnia robocza dość mała 10x10cm

Edited by xel20
Posted (edited)

Portal Maniaków ASG i Militariów z Północy, na którym piszą Maniacy dla Maniaków, zaprasza do uczestniczenia w Projekcie "Gun Service Wanted!" http://www.asgpolnoc.pl/news.php?readmore=449 któremu przyświeca chęć pomocy Maniakom przez Maniaków ASG. Portal jest w pełni społeczny, a tworzą go ludzie z wielu Teamów i środowiska całej Polski, również Ty możesz zostać Redaktorem i wypowiadać się na różne tematy, również te kontrowersyjne. Nie zostaniesz za nie zbanowany.

Wielu z nas ich zna. Wielu korzysta z doświadczonej fachowej pomocy. Serwis w sklepach jeśli taki sklep mamy blisko, każdy potrafi zlokalizować.

gun_service.jpg

Wielu z nas, zwłaszcza nowych Maniaków, nie wie nawet, że niemal po sąsiedzku mieszka sprawdzony Serwisant. Narodził się zatem pomysł, aby w tym News dodać kontakt i miasto w którym znajdziecie zaufanego Serwisanta. Temat ten został przyklejony do nawigacji Portalu, a jego zawartość mam nadzieję będzie się rozszerzała o kolejne kontakty Serwisantów. Przejdźmy zatem do pełnej treści News i zobaczmy, kto może nam pomóc w najbliższej okolicy.

Portal Maniaków ASG i Militariów z Północy http://www.KoalicjaPolnoc.pl Dla nas ASG nie jest przy okazji, dla nas ASG jest przede wszystkim!

Edited by Marcinek83
  • 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich .

Odnośnie usług świadczonych przez naszych serwisantów , z całą pewnością i pełną odpowiedzialnością mogę polecić "Marcinek83" aka Jazzman .

Po pierwsze bardzo dobry kontakt jak nie telefoniczny to gadulcowy .

Po 2 nie ździera za robociznę .

Po 3 do puki nie zrobi repliki to nie popuści , nawet w przypadku mojej trefnej Mki od APS - wszystkie części było ciężko spasować ale nie ma rzeczy niemożliwych . ^^ Do tego po wstawieniu zestawu tuningowego ze sprężyną 120 replika osiąga na kulkach 0.2 458 FPS , także nie wiem jak on to zrobił chyba jakiś rokiet fjuel tam dolał .

Po 4 nie ma lipy ani zamulania . Wszystko robione na czas .

Ogólnie polecam .

Pozdrawiam

Posted

W związku z wypadkiem w mojej bliskiej rodzinie i pewnymi wynikającymi z tego kosekwencjami serwis zostaje zawieszony. Mocno zawieszony. Jeśli z kimś kogo replika u mnie aktualnie leży jeszcze się nie kontaktowałem to proszę o kontakt.

Posted

Ja chciałem polecić wszystkim AnRa i załogę Chimery. Serwis naprawdę w pełni profesjonalny. Ludzie tam działający naprawdę znają się na rzeczy. Kontakt świetny, o każdym etapie prac byłem na bieżąco informowany. Duży plus dla AnRa za cierpliwość do mojej osoby ponieważ cały czas był pod gradobiciem pytań :wink: z mojej strony. Moja replika jak się okazało była bardzo problematyczna mimo to AnR wycisnął z niej 120% normy.

Jeszcze raz polecam.

Posted

Ja polecam Pana o nicku "Poldeck" :D. Bardzo dobry kontakt, wszystko zrobione tak jak się należy, tanio, szybko i sprawnie. Moja replika po serwisie strzela lepiej niż jak była nowa, dlatego tylko jak będzie możliwość wysyłam na serwis drugą replikę :).