Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Serwisanci - opinie/dyskusje (zapoznaj się czerwonym dopiskiem pod pierwszym postem)

Recommended Posts

• Replies 777
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh jeszcze 3 lata temu nie pomyślał bym że coś takiego powstanie, ja zacząłem się bawić w serwis replik właśnie jakoś 3-3,5 roku temu i reklama niosła się drogą ustną, kumpel kumplowi a ten następnemu ;)

Posted (edited)

Również polecam Poldecka. Jest solidny, szczery, uczciwy, pracowity. Moja dawna MP5 po "remoncie" dostała mega kopa. Gdybym kupował replikę + tuning w sklepie, to wolę kupić samą replikę i powierzyć ją Poldeckowi, który sprawdzi co tak na prawdę trzeba zrobić, co można zmienić, a czego nie warto, bo się np. nie opłaca. Z tego co pamiętam, to przy sprzedaży mojej MP5 na allegro, też napisałem, że serwisował ją Poldeck. :)

Edited by NikonCZWA
Posted

Też polecam Pana Poldeck'a ;) Wszystko pięknie, tak jak chciałem, ugadaliśmy wszystko jak miało być i tak też zostało zrobione. No nie ma po prostu się co powtarzać po reszcie :]

Posted (edited)

A ja z czystym sumieniem mogę polecić Marcinka83 ponieważ podjął się zrobienia dość nietypowej repliki i spisał się co najmniej na 5, ogólnie rzetelny serwisant, pozdroo

Edited by rumak
Posted

Ze swojej strony polecam Gogina. Moje repliki były u niego już 3 razy (minimum) i za każdym razem wsio odbywało się idealnie i szybko. Gość absolutnie zna się na rzeczy, a w wykonywaną przez siebie pracę wkłada sporo serca i doświadczenia nabytego w trakcie lat spędzonych na dłubaniu w replikach. Tu coś ulepszy, tu coś uszczelni, tu podkręci, wymieni i generalnie owocuje to rewelacyjnym działaniem repliki przez długi czas.

Reasumując: problemy z repliką? Chęć tuningu? Atakować do Gogina bez zająknięcia. Uczciwa, rzetelna i bardzo pozytywna osoba.

Posted

a ja będe oryginalny i powiem, że ze wszystkich ludzi którzy maczali swoje brudne łapki w smarze mojej panienki Poldecki chyba najlepiej wiedział o co chodzi;)

Nie wiem jak u niego jest z serwisem wysyłkowym, ale nie ukrywał się ze swoja pracą i sporo sie przy nim nauczyłem i powiem krótko "mo chop pojencie"

Posted

Ja nie będę oryginalny i polecę Poldka. Słowny, uczciwy i rzeczowy. Dobrze robi tuningi na 500fps w górę- jeszcze się nie zawiodłem.

Choćbym szedł ciemną doliną zacinki się nie ulęknę, bo wiem że Poldek czuwa ;)

Pozdrawiam!

Posted

No mi Poldeck zrobił P&J, także wiecie gościu zna się na rzeczy, dużo się też od niego nauczyłem.

Mój P&J teraz śmiga lepiej od tych klasycznych replik:D polecam gościa:)

Posted

A jest jakaś osoba z Gildii Serwisantów z Wrocławia czy AnR w Wałbrzychu najbliżej bo mam replikę do przejrzenia, zapewne uszczelnienia i kto wie co jeszcze się tam znajdzie... :<

Posted (edited)

AnR obsługuje całą polskę zachodnią. Niestety, Gildia Serwisantów TM, jako międzynarodowa korporacja, nie może sobie pozwolić na otwarcie prowincjonalnych oddziałów, a na franczyzę nikogo nie stać ;).

Edited by Viamortis
Posted

Tja, sprzeczajcie się o pierdoły... Pewnie myślicie, że zwykły gracz ASG, który sobie lata jakimś stock'owym chinolem tu w ogóle zajrzy. Tak czy inaczej nie warto robić tego spamu bo i tak poleci. To jest temat od pisania opinii.