Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Znalazłem ten fajny (jak dla mnie) karabinek ale nie wiem czy opłaca się w ogóle to kupić.Przeczytałem kilka tematów o em czórce ale znalazłem tam tylko odpowiedzi typu:nie kupuj tego chińskiego badziewa,wyśmieją cię jak pójdziesz z tym na strzelanke albo to chińskie gówno nie jest warte nawet 10zł.Wiem wiem teraz mi odpowiecie ze już się dowiedziałem ale nie o to chodzi chodzi mi o to czy rzeczywiście to jest hajs który popsuje mi się po dwóch dniach albo czy ma HOPUP bo jak na każdej stronce piszą to już się zdezorientowałem.

http://www.airsoft-militaria.pl/product-po...M4A1-R-I-S.html

To ta M4

ps.Jeżeli to jest szajs to doradźcie mi fajny elektryczny karabin w granicach 100/140 zł. Bo jak sobie kupie to żebym z pierwszej walki tak nie wyszedł :-F

Posted

Żeby nie zakladac nowego tematu powiedzcie opłaca się kupywac tego akacza? Bo ludzie wypisują tam że jest świetny i w ogole.A tam nawet na najtansze chinskie gowno daja 5/5.Prosze powiedzcie czy to kolejne chinskie hajstwo czy moze jakies innokrajowe lepsze bambetle na kulki.

ps.i mam nadzieje ze nie wyjde tak :-F tylko tak :killer: :uśmiech:

Posted

Nie wiem o jakiego akacza chodzi, ale jeśli masz na myśli takiego za 150 zł, to lepiej za te pieniądze idź na imprezę :-P

Najtańszy "dobry" kałach to model cm.028. Wiadomo nie jakieś cudo techniki, ale jednak fajna sprawa na początek ;)

Pozdrawiam!

Posted

Vanar pisał o używanych. Ja swojego na stocku po roku użytkowania sprzedałem za 200 zł. Znajomy natomiast nabył kiedyś AK74 z Cymy za 110zł (z 3 letnim przebiegiem, jak dobrze pamiętam)

Posted

Ja się w zupełności zgodzę z JINREI ,gdyż lepiej uzbierać na coś lepszego niż kupić guwnianego chińczyka za 150zl i mieć na góra 4miechy i to jeśli będziesz miał szczęście jeśli nie rozpieprzą się plastikowe zębatki albo rozszczelni się lufa w stocku bo to bardzo często spotykane w takich przypadkach :D

P.S Ja wsumie przyznam się kupiłem sobie na początek z 1rok temu tak m4 za 107ziko (razem z przesyłką)fakt już raz się zepsuła ale bałem się ją rozkrecić bo to full plastik gb też także wiesz ale 2 dni temu rozebrałem ,bo se pomyślałem co mi szkodzi tam 100 nie majątek no i wystarczyło tylko doszczelnić lufe w stocku wlasnie i dokręcić gb bo zębatka nie nakręcała dobrze ,bo nie dotykała drugiej zębatki. No i teraz bawie się nim tak o ,żeby nie marnować mojej pięknej m4 :D

Posted (edited)

Pozwolę sobie dodać ostatni komentarz w tym temacie. Zależy do czego ci ten karabinek jak do zabawy tak po podwórku to oczywiście bierz bardzo fajna zabawa. To se postrzelasz. Jeśli mówimy tu o ASG , strzelania na polu bitwy to odradzam szczerze i uczciwie wejdź lepiej na http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...-4_jg-1374.html Albo na to http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...cm_028-172.html Są to repliki karabinów : 1.G36 2.ak47 . Szczerze je polecam kumpel ma te 2 opcje co podałem i sobie chwali :D

Edited by Patryklen12
  • 1 month later...