haldir15 Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 Marcinek83 wzracam honor, racja przeczytałem gdzieś że KA jest dobra, kupiłem i u mnie naprawde łądnie pracuje z całością napewno lepiej niż PJ (może trafiłem na szajs) dlatego piszę że jest dobra. Tylko proźba zachowajy troche kultury :D Quote
Viamortis Posted November 25, 2009 Report Posted November 25, 2009 (edited) Może byś troche zluzował... Nie chciałe Cię obrazic, choc teraz mnie korci żeby Ci... zresztą nieważne :P Te forum ciągle złazi na psy ledwo coś napiszesz to Cie zjadą że jesteś laps i niepoprawnie tzymasz śrubokręt "Bo ja to już robie od cho cho lat i napewno robie to lepiej niż Ty" Marcinek podał byś mi jakiegoś linka w miejsce na tym forum gdzie moge sobie popisac o swoich żąlach?? może będę miał więcej postów od Ciebie... Wypowie sie ktoś może co ze szczelnością u nich w podobnym systemie części?? Po prostu nie kozacz i będzie dobrze. A ja powiem tylko tyle, że tu jest trochę loteria. Są komory, z którymi nie podziałasz i są układy, które nie spasują, choćbyś wspierał, podpierał, stabilizował, owijał i kupkał na rzadko. I to tyczy się także tych "najlepszych" części. Edited November 25, 2009 by Viamortis Quote
Marcinek83 Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 Mam pytanie w sumie trochę odbiegające od tematu ale nadal w tych kręgach; Czy da się podeprzeć GB v.2 komorą w przypadku, gdy ma się kable na przodzie? Zależy jaka grubość kabla. W każdym razie przy 1,5mm śr. wew. przewodu spokojnie można wstawić kawałek gumy między komorę a body, jednak pamiętając o tym by nie pozbywać się sprężynki która jest standardowo na komorze. Układ zadziała kiedy body będziemy zamykać z dużą siłą, nie przesadnie w każdym razie swoją emkę zamykałem opierając się o kolbę i lufę o podłogę. Quote
thewojtz Posted November 26, 2009 Report Posted November 26, 2009 A można by wyciąć w komorze otwór na kable (żeby wchodziły luźno) i gumę przyłożyć nad kablami a nie w tej dziurze na kable? Quote
Recommended Posts