Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam. Idzie zima i mam pytanie do Was a mianowicie ; obecnie mam 9.6 V 1500 mAh firefoxa i stockowy 8.4 V z repliki AK74 Cymy.

Ile strzałów na chłodach mogą wytrzymać te akumulatory przy stockowym gearboxie + mosfet. Myślę o dokupieniu aku i czy kupić large do stałej kolby pojemności 4000 mAh i kombinować z montażem czy stick 1500 mAh jest wystarczający.

Pzdr.

Edited by Snipernr1
Posted

Mam 9.6V 1500mAh FireFox'a NimH na małych ignowach (typ mini) i ciągnie SP130 na 19k/s, starcza na ok. 1200 strzałów, bo więcej nie wystrzelałem na tej sprężynie jak narazie. Brak mosfeta, kable głośnikowe przekrój przewodnika 1mm - regulacja silnika, zębatek i smarowanie jest na wysokim poziomie, a to też jest ważne.

Posted

Mam 9.6V 1500mAh FireFox'a NimH na małych ignowach (typ mini) i ciągnie SP130 na 19k/s, starcza na ok. 1200 strzałów, bo więcej nie wystrzelałem na tej sprężynie jak narazie. Brak mosfeta, kable głośnikowe przekrój przewodnika 1mm - regulacja silnika, zębatek i smarowanie jest na wysokim poziomie, a to też jest ważne.

Dzięki za odp. ale jednak co sprzęt to inaczej się to przedstawia.Nie pozostaje jak samemu sprawdzić .

Pzdr.