Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JW GROM

Recommended Posts

Posted

Witam.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć co to jest za bajer zaznaczony na zdjęciu? Jest to jakaś modyfikacja montażu zawieszenia? Pierwsze skojarzenie to kółko od breloczka przypięte do jakiegoś standardowego montażu.

grom.jpg

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie ładownice mają do HK i G17 na sobie Panowie z fotek wrzuconych przez Liptona i wcześniej przeze mnie?

W Special Opsie jest napisane że do kamizelek MMAC dostali zestaw ładownic od EI.

Z dostaniem oryginału może być problem zarówno logistyczny jak i finansowy, więc szukam zamiennika.

Chodzi mi szczególnie o ladownice z klapą na 2x2 albo 1x2 magazynki do HK i pojedynczą lub podwójna na 9mm Glock w multicamie bo fastmagi wezmę od FMA. 

Z takich łatwiej dostępnych to widzę obie firmy Miwo, Condor, Helikon. Do tego masa chinoli których jednak nie chce z racji że to chinol... Coś możecie polecić jeszcze?

• 5 weeks later...
Posted

Przeglądając zdjęcia GROMików, to widzę, że jeżeli chodzi o moduł celowniczy jak to ładnie zostało nazwane w internetach, to tylko DBAL A2 w ostatnich 10 latach. Ktoś widział w tym czasie coś innego?

• 2 weeks later...
Posted

Pytanie za milion euro. Ktoś z naszych biega w jpc 2.0? Chodzi ogólnie o tą kamizelkę, ale też o sam ten odpinany na zamki panel tylni będący od razu plecakiem. Nie widziałem nigdzie ale może ktoś coś?

• 7 months later...
Posted
W dniu 9.08.2018 o 11:04, Bober00 napisał:

Pytanie za milion euro. Ktoś z naszych biega w jpc 2.0? Chodzi ogólnie o tą kamizelkę, ale też o sam ten odpinany na zamki panel tylni będący od razu plecakiem. Nie widziałem nigdzie ale może ktoś coś?

56739277_368510517209638_865500981475514

• 4 weeks later...
Posted

Na fejsbukowym profilu TacGear pojawiło się kilka fotek z ostatniej defilady - DA Spitfire, nowe hełmy Revision Viper, różne ciekawe kieszenie (m.in. Husar'a) itd. 

• 3 months later...
Posted

Widziałem, że na np. Jackal Stone 2010 Lubliniec w nich biegał. Oprócz tych dwóch Jednostek, jacyś inni użytkownicy tej kamizelki w Polsce?

Kamizelki pojechały do Afganistanu?

Posted

Kamizelek tych głównie używał Grom i JWK. Były używane w Afganistanie przez operatorów Grom. Foty znajdziesz np na FB na stronce SOFT PROJECT KRZYSZTOF PUWALSKI albo C12 SPEC. SZKOLENIA to byli operatorzy Gromu. 

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 4 years later...
Posted

Witam. Odgrzewam temat, może ktoś tu jeszcze zagląda. Czy ktoś wie jaki jest skośny montaż latarki Surefire M952 Pana na okładce? Zdaję się, że te latarki miały na stałe przymocowany montaż QD, ale nie było opcji żeby tak zamontować.

so-25-lat-grom-glowne.jpg

• 5 months later...
Posted

Witam. Pytanko odnośnie zawieszenia do HK 416. Czy na okres 2014-2016 nada się Magpul MS3? Gdzieś w sieci znalazłem informację, że używają też fabrycznych od HK, ale nie mogę takich znaleźć.