Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

JW GROM

Recommended Posts

Posted (edited)

No to jest akurat zdjęcie chyba Navala pozowane ale na fb na profilu gromu też bardzo często widziałem kaburę udowa tylko z górnym paskiem... ciekawe:D

Edited by Saba xd
  • Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdy ma inne preferencje, widoczni tak jest im wygodniej :icon_wink:

Może ktoś będzie mieć jeszcze inne wytłumaczenie.

Edit: W filmiku wrzuconym przeze mnie wcześniej też można zobserwować taki sposób noszenia kabury (4:30).

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Didi ja znam ten temat tylko po prostu dziwił mnie sposób noszenia udówki bez dolnego paska :icon_smile: A tam odpowiedzi nie znalazłem na te pytanie :icon_biggrin:

Edited by Saba xd
  • 4 weeks later...
Posted

Plate carriery od Red River to zmodyfikowana kopia JPC od Crye Precision, a to chińskie coś nie ma prawie nic wspólnego ani z RR ani z CP :)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Co to za kamza? Kilka stron wcześniej, ktoś wszystkich wprowadził w błąd pisząc, że jest to standardowy PC od EI w MJK, jest to MJK i na tym się to kończy, bardziej wygląda to na plejcie inspirowanym LBT,

Ktoś coś wie na ten temat?

ixov5VW.jpg

Edited by Kleju
Posted

Foty na dole posta nie mają związku z ULPC na górze.

ULPC jest złożone przez grzmota, ale nie w użyciu na fotach niżej.

Mnie ciekawi ilość leworęcznych w grom. Na fotach widać kilku

Posted

Jest taka opcja, ale "praworęczni oburęczni" nie nosiliby kabur po lewej stronie.

Axel raczej z leworęcznymi w G jest tak jak w społeczeństwie, jest ich niewiele, a większość to pewnie praworęczni.

• 1 month later...
Posted

Jest ktoś w stanie mi wymienić jakie kamizelki są w użyciu przez GROM ? głównie chodzi mi o te co noszą na mundurze/combat shirtcie w mutli